jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 19.11.2020

Beyoncé x adidas: IVY PARK Drip 2.2

Ihastuitko sinäkin aiemmin adidaksen IVY PARK Drip 2 -mallistoon? Siinä tapauksessa hyviä uutisia, sillä Beyoncé ja adidas droppasivat juuri täysin uuden yhteistyömalliston nimeltään Drip 2.2.

Viime kuun lopussa julkaistu adidaksen ja Beyoncén toinen IVY PARK -yhteistyömallisto oli täynnä sporttimuodin kulmakiviä, ja tänään julkaistava mallisto jatkaa samalla linjalla.

Myös IVY PARK Drip 2.2 -mallisto juhlistaa positiivisuutta – tällä kertaa mustassa värimaailmassa.

IVY PARK Drip 2.2

Drip 2.2

Uusin mallisto on täynnä vaivattomia, käytännöllisiä ja tyylikkäitä sporttimuodin kulmakiviä. Aikaisemman malliston vihreän ja keltaisen sävyihin verrattuna uusi mallisto on hillitympi. Tummasävyinen IVY PARK -mallisto tarjoaa urheilumuotia kaikille, sillä sen kokovalikoima yltää aina XXXS-koosta 4XL-kokoon.

Mallistosta löydät must-have-tuotteita sekä rentoihin päiviin, rankkoihin treeneihin että kaikkeen siltä väliltä. Mallisto on suunniteltu liikkumista ja mukavuutta ajatellen, ja se pitää sisällään trikoita, pyöräilyshortseja ja paljon muuta. Treeniasujen lisäksi adidaksen ja Byoncén yhteistyömallistosta löytyy huppareita, takkeja, hameita ja bodyjä –  eli kaikkia niitä vaatekappaleita, joita voit kaivata sohvalla hengailuun tai katu-uskottavan tyylisi kruunaamiseen. Asut on viimeistelty adidas ja IVY PARK -brändäyksillä.

IVY PARK

Uusimmasta yhteistyömallistosta löydät tietysi myös asusteita sekä vyölaukuista duffelikasseihin että lippiksistä pipoihin. Näillä asusteilla viimeistelet IVY PARK -lookisi tyylikkäästi.

adidaksen IVY PARK Drip 2.2 on saatavilla nyt, mutta ei kauaa! Tsekkaa mallisto heti ja shoppaile suosikkisi!

 

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus