jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Sneakerit | 22.5.2023

Nousussa: JD Exclusive

JD Exclusive – tuotteet, jotka löydät yksinoikeudella JD:ltä. 🔥

Oletko jo tutustunut JD Exclusive -mallistoon? JD Exclusive -mallisto pitää sisällään laajan valikoiman suosikkimerkkien tuotteita, joita et löydä mistään muualta. Mallistosta shoppailet sekä sneakereitä, vaatteita että asusteita suosikkimerkeiltä, kuten Nike, adidas Originals, New Balance, FILA ja The North Face, sellaisissa malleissa ja väreissä, joita ei jokaiselta vastaantulijalta löydy. Yksinoikeudella JD:llä myytävien tuotteiden ja värimallien lisäksi löydät mallistosta tuotteita JD:n omilta merkeiltä: Pink Soda Sportilta, McKenzieltä, Supply & Demandilta, Sonnetilta ja Technicalsilta. JD Exclusive -tuotteet tunnistat Only at JD -merkistä.

 

Poimimme kevään kunniaksi suosikkimme JD Exlusive -malliston sneakereistä. Tsekkaa valintamme alta, ja hanki itsellesi sneakerit, joita ei jokaisen kenkäkokoelmasta löydy! 😎

 

Kevään suosikit JD Exclusive -sneakereistä

Yksinoikeudella JD:ltä: Nike Air Max 90

JD Exclusive -mallistosta löydät esimerkiksi ikonisen Nike Air Max 90 -mallin. Miesten tyylikäs mustavalkoinen kenkä on viimeistelty punaisilla brändäyksillä, jotka eivät jää vastaantulijoilta huomaamatta. Air-yksiköllä varustettu välipohja takaa supermukavan askeleen. Jos haluat tietää lisää Air-teknologiasta, lue tämä juttu.

Nike Air Force 1

Nike Air Force 1 on klassikko, joka löytyy monien kenkäkokoelmasta. Jos olet hankkimassa uutta AF1-paria, miksipä et valitsisi mallia, jollaista ei ihan jokaiselta löydy? 😎 Yksinoikeudella JD:llä myytävässä miesten valkoisessa mallissa on tumma pohja ja mustavalkoinen brändäys sivulaidalla.

New Balance 1906R

Vaaleat ja muhkeat iskälenkkarit ovat tänä keväänä in. Jos haluat pysyä mukana trendien aallonharjalla, nämä New Balancen naisten 1906R-sneakerit sopivat sinulle. Verkkokankaasta ja synteettisestä materiaalista valmistetuissa kengissä on supermukava ABZORB SBS -välipohja sekä jalkaa tukeva Stability Web -rakenne.

Nike Dunk High vain JD:ltä

Tätä naisten Nike Dunk High -mallia et löydä muualta! Herkullisen pastellisävyisen sneakerin päällinen on nahkaa, ja etuosassa on hengittävyyttä lisääviä rei’ityksiä. Näillä sneakereillä tuot piristystä kevään ja kesän asuihin. ✨

Yksinoikeudella JD:ltä: adidas Originals NMD_R1

FRESH! 🔥 Valkoiset sneakerit ovat kevään must-have. adidas Originalsin miesten valkoinen NMD_R1 on viimeistelty punaisilla yksityiskohdilla. BOOST-välipohja ja joustava tekstiilipäällinen tarjoavat ultramukavan fiiliksen koko päiväksi.

JD Exclusive Nike Air Force 1

Pastellivärit ovat in keväästä toiseen. Naisten valkoinen Nike Air Force 1 -malli on viimeistelty pastellinkeltaisilla yksityiskohdilla ja söpöillä pastellinvioleteilla brändäyksillä. Yksinkertainen on kaunista! ✨

 

JD Exclusive -malliston tuotteilla pukeudut tyylin, jollaista ei ole jokaisella vastaantulijalla. 💥 Tutustu kaikkiin yksinoikeudella JD:llä myytäviin kenkiin, vaatteisiin ja asusteisiin täältä.

 

Haluatko tietää, kuinka pidät uudet sneakerisi hyvässä kunnossa? Lue siinä tapauksessa tämä juttu.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus