jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Lifestyle | 19.11.2020

Vans juhlii: Checkerboard Day 2020

Tänään ei ole normaali torstai, tänään on Vans Checkerboard Day 2020! Jokavuotinen luovuutta juhlistava tapahtuma sijoittuu marraskuun 19. päivälle. Päivän teemaan kuuluu kysymys “miten tehdä maailmasta parempi paikka?”

Jos et ole vielä kuullut päivästä, älä huoli vaan jatka lukemista. Ehdit vielä juhlistamaan päivää!

Mikä on Vans Checkerboard Day?

Joka vuosi Vans juhlii tukemalla luovia hyväntekeväisyysjärjestöjä, jotka antavat ihmisille mahdollisuuden ilmaista luovuuttaan.

Vuonna 2020 tarvitsemme luovuutta enemmän kuin koskaan. Raskaan vuoden jälkeen Vans keskittyy siihen, miten luovuus auttaa yhteisöjä käsittelemään mielenterveyteen ja hyvinvointiin liittyviä kysymyksiä.

Vans ei tue vain yhtä vaan kymmentä eri hyväntekeväisyysjärjestöä maailmanlaajuisesti lahjoittaen kyseisille järjestöille yhteensä miljoonan. Järjestöt tarjoavat erilaisia luoviaohjelmia, päämäränään käsitellä mielenterveyteen vaikuttavia tekijöitä.

Jokainen järjestö saa Vans Checkerboard Fund -järjestöltä 100 000 Yhdysvaltojen dollaria, joka ohjataan tukemaan jokaisen järjestön tehtävää – käyttää luovuutta parantaakseen mielenterveyttä ja hyvinvointia maailmanlaajuisesti! Tänä vuonna valitut järjestöt ovat Campaign Against Living Miserably, The Wave Project, The Ben Raemers Foundation, Get Lit-Words Ignite, The Skatepark Project, Arte Por La Vida, Social Skate, Singapore Association for Mental Health, Buku Jalanan Chow Kit  ja World of Art Brut Culture. Tsekkaa Vansin sivut ja lue järjestöistä lisää.

Kanna kortesi kekoon

Näytä meille luovuutesi päivän kunniaksi ja jaa tämä somessa! Oli kanavasi sitten Instagram, TikTok, Facebook tai Twitter, tägää #VansCheckerBoardDay ja näytä meille mistä sinut on tehty!

Tsekkaa tapahtuman sivut ja lahjoita!

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus