jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 21.11.2023

Black Friday tulossa pian…

Joko olet kuullut? Black Friday tekee tuloaan – nyt on tilaisuutesi napata suosikkituotteesi roimasti alennetuin hinnoin. Tätä et halua missata!

Tästä postauksesta löydät kaiken, mitä sinun kuuluu tietää tapahtumasta…

Milloin on Black Friday?

Black Friday alkoi virallisesti Yhdysvalloissa. Se aloittaa joulun lahjashoppailukauden Kiitospäivää seuraavana perjantaina. Nyt saamme nauttia tapahtumasta ympäri maailman. Sen sanotaan olevan koko vuoden suurin ostospäivä! Tänä vuonna Black Friday tapahtuu marraskuun 24. päivänä.

Milloin Cyber Monday? 🤖

Cyber Monday tapahtuu maanantaina joka seuraa Black Fridayta. Ensimmäisen kerran Cyber Monday esiteltiin vuonna 2005. Siitä tuli pian suosituin verkkoshoppailupäivä vuodessa ja nimi Cyber Monday vakiintui äkkiä.

Mitkä ovat Black Fridayn ja Cyber Mondayn parhaat diilit?🛒

JD:n valikoimasta löydät lukuisia suuria tuotemerkkejä, joten pidä silmällä suosikkejasi. Shoppaa katutyyliä, kuten Nike, adidas, New Balance ja The North Face. Oletko sittenkin laadun ystävä? Emporio Armani EA7, BOSS ja Tommy Hilfiger ovat go-to-merkkisi. Nyt voit löytää laatua SEKÄ tyyliä meiltä alennetuin hinnoin!

Vinkit, joilla löydät parhaat diilit

Haluamme varmistaa, että löydät parhaat diilit tänä vuonna. Siksi kokosimmekin listan vinkkejä, joilla onnistut:

Lataa JD-sovellus ja ota ilmoitukset käyttöön 📣

Kuule tarjouksista ensimmäisten joukossa lataamalla JD-sovellus! Ota illmoitukset käyttöön, niin saat parhaat Black Friday -tarjoukset puhelimeesi helposti ja nopeasti.

 

Luo tili tai kirjaudu sisään

Kun olet ladannut sovelluksen, klikkaa painiketta “Lisää” ja sitten “Minun tilini” ja luo tili tai kirjaudu jo olemassa olevalla tilille.

Päivitä tietosi 🔄

Onko sinulla jo tili? Suuntaa tilisi tietoihin ja lisää osoitteesi, maksuyksityiskohdat sekä muut tarvittavat tiedot. Näin pääset shoppailemaan nopeammin!

 

Luo toivelista 🎁

Oletko pitänyt silmällä muutamaa helmeä? Luo toivelista, jolle voit tallentaa suosikkisi. Skippaa tuntikausia kestävä skrollaus ja coppaa suosikkituotteesi helposti ja nopeasti.

 

Suorititko kaikki listan askeleet loppuun? Mahtavaa! Nyt olet valmis Balck Friday –huumaan. Pidä silmällä parhaita tarjouksia…

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus