jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Lifestyle | 9.5.2023

Miten viettää äitienpäivää tänä vuonna?

Pian on taas aika juhlia äitienpäivää ja hemmotella kaikkia äitejä.

Toiset järjestävät äidilleen kokonaisen päivän täynnä lahjoja ja yllätyksiä, toiset taas muistavat äitiään kukkakimpulla ja söpöllä kortilla. Miten ikinä vietätkään äitienpäivää, ajatus on tärkein!

 

Jos et vielä tiedä, mitä järjestää äitienpäiväksi, JD auttaa! Kokosimme yhteen vinkit, miten muistaa äitiä tänä vuonna.

kukkakippu

Kaunis kukkakimppu

Varma äitienpäivälahja on tietenkin klassinen kukkakimppu. Onko aikasi kortilla? Shoppaa kukkakaupan kimppu äitisi suosikkiväreissä! Haluatko tehdä go-to lahjasta hieman henkilökohtaisemman? Kerää kimppu kasaan itse luonnosta tai puutarhastasi poimimillasi kukilla.

 

Raikas brunssi

Äitienpäivä on aina hyvä syy brunssille! Jos haluat saapua valmiiseen pöytään, varaa pöytä äitisi suosikkisibrunssipaikasta. Haluatko sittenkin järjestää kaiken itse aina taustamusiikista pyötäliinan väriin? Järjestä brunssi tällä kertaa itse! Omatekoisella brunssilla et voi mennä harhaan – valitse pöytään juuri ne herkut, joista äitisi pitää eniten.

 

Ihana hemmottelupäivä

Haluatko jotain erittäin spesiaalia? Järjestä äidillesi wellness-päivä! Äitienpäivänä voi hyvällä omalla tunnolla hemmotella äitiä ja itseään siinä samalla. Rentouttava hieronta, virkistävä kasvohoito tai manikyyri yhdessä äidin kanssa on mainio tapa viettää päivää. Haluatko lisätä mukaan ripauksen mindfulnessia? Suunnatkaa hemmotteluhoidon jälkeen rauhalliseen yin-joogaan tai vireyttävään äänihoitoon.

askartelutarvikkeet

Lahja, jolla on merkitystä äidillesi

Oletko luova sielu? Miksi et ottaisi seuraavan luovan projektisi kohteeksi äitisi? Jos pidät esimerkiksi maalaamisesta, nappaa pensseli ja kangas ja maalaa äidillesi persoonallinen lahja. Haluatko muistuttaa äitiäsi hyvistä hetkistä? Osta äidillesi kehys ja sujauta sisälle valokuva suosikkimuistostasi yhdessä. Oliko viimeisin lomanne yhdessä ikimuistoinen ja haluat jakaa enemmän kuin vain yhden muiston? Hanki kehys, jossa on tilaa useammalle kuvalle. Miltä kuulostaa hauska idea, jonka ansiosta sinulla on tilaisuus viettää enemmän aikaa yhdessä äitisi kanssa? Askartele erilaisia lahjakortteja, joilla äitisi voi lunastaa esimerkiksi valmistamasi illallisen tai yhteisen shoppailukierroksen kapungissa. Mitä tulee kotitekoisiin lahjoihin, vaihtoehtoja on monia. Vain mielikuvitus on rajana!

äitienpäivä

Loppujen lopuksi, äitienpäivän ei tarvitse tulla kalliiksi. Tärkeintä on ajatus ja yhdessä vietetty aika. Me JD:llä toivotamme sinulle ja äidillesi mukavaa äitienpäivää!

 

Jos etsit vielä äitienpäivän lahjaideoita, tutustu JD:n lahjavalikoimaan täällä.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus