jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Viihde | 9.11.2023

Forever Forward: Joulu ‘23

JD:n uunituore joulumainos on täällä, juhlistetaan siis yhdessä juhlakautta 2023!

 

Voit bongata mainoksessa listan kansainvälisiä tämän hetken kuumimpia tähtiä, kuten Central Cee, Kano ja Ella Toone. We’re going Forever Forward. Oletko mukana?

 

 

Aina eteenpäin

 

JD yhdisti voimansa megatähtien kanssa jouluksi ‘23. Teimme katsauksen historiaamme sekä juhlistamme kaikkea sitä, mikä on vielä edessä. Tämä tulee olemaan jotain SUURTA.

 

Musiikin, muodin, kulttuurin ja luovuuden saralla vaikuttava tähtikaartimme on täällä tuomassa esiin Forever Forward –energiaa – tyyliä unohtamatta, totta kai.

 

Central Cee käy hakemassa tuoreen löydön myymälästä, vapaamielinen Sturdy Off näyttää menevimmät moovinsa. Tämä mainos tuo yhteen joukon edelläkävijöitä ja suunnannäyttäjiä. Juhlista joulua Ella Toonen, Davidon, Ronisian, hevosella ratsastavan (!) Ants Liven ja Kanon mukana. Forever Forward -liikkeessä on kyse kaikkea ennen aitoudesta.

 

Joy Crookes ja Nia Archives koventavat tempoa ja Mar Lucas, Omar Montes sekä Cat Burns viimeistelevät shown Liquidin energisellä “Sweet Harmony” -soundtrackillä.

 

Forever Forward –tiimi on pukeutunut päästä varpaisiin tyyliin. Bongaa Nike, adidas, The North Face, PUMA, New Balance, Hoodrich ja muut suosikkibrändit.

Ella Toone luottaa Nikeen.

Olemme tukeneet nuorempaa sukupolvea aina alusta asti, ja haluamme jatkaa eteenpäin kanssasi.

 

JD:n duffle-kassi kulkee mukana aina koulun ensimmäisistä päivistä ensimmäiseen työpaikkaan ja kaikkialle sillä välillä. Ikoninen design näki päivänvalon 25 vuotta sitten ja siitä on sittemmin tullut statussymboli. Kassiin mahtuvat tuoreet hankinnat, sali- ja urheiluvaatteet sekä muut tärkeät tavarat.

 

Duffle-kassi on kestävä ja se muuttuu koko ajan. Monet artistit, urheilijat ja arjen seikkalijat vannovat sen nimeen. We’ve got your back!

Camavinga ja JD:n kuuluisa duffle-kassi.

Tukien seuraavaa sukupolvea ja voimaannuttaen nuorisokulttuuria, JD juhlii joulua omalla tyylillään myös tänä vuonna. Liity Forever Forward –tiimiin ja seuraa meitä somessa @jdsportsfi pysyäksesi perässä kaikesta, mitä suunnittelemme tälle juhlakaudelle. Katso myös joulumainos ja shoppaa tähtien lookit!

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Viihde | 16.9.2022

Nike 50 vuotta

Seuraava kirjoitus