jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 29.11.2023

Luotu erottumaan joukosta: Näin stailaat Dr. Martensit tänä talvena

Dr. Martens – tuotemerkki muodin ja kapinallisuuden risteyksessä. Brändi ei ole ainoastaan luonut itselleen nimeä kenkämuodin saralla, vaan auttanut edistämään yksilöllisyyttä ja itseilmaisua viimeisten vuosikymmenien aikana. Kapinallisten sielujen, taiteilijoiden sekä muodin harrastajien suosikiksi muodostuneet ikoniset maihinnousukengät, lyhyemmin maiharit, ovat olleet osa katukuvaa jo sukupolvien ajan. Niistä onkin muodostunut olennainen osa monen tyyliä ja vaatevarastoa vuosien varrella.

Vedä siis maiharit jalkaan ja astu ulos – me näytämme, miten klassikot stailataan tänä talvena.

nainen ja Dr. Martens kengät ja adidas verryttelyasu

Paluu olennaiseen

Thurston Chukka on päivitetty versio 101 OG -ikonista. Malli säilyttää Dr. Martenseille ominaisen DNA:n, tuoden siihen pelkistetyn silauksen. Keltaiset tikkaukset pohjassa ja litteä Vibe-pohja viimeistelevät kokonaisuuden. Mukavuudesta ei tarvitse tinkiä tämän kenkämallin kanssa.Tee kengistä asusi katseenvangitsija ja yhdistä ne neutraaliehin sävyihin. Jos haluat, että kenkäsi saavat ansaitsemansa huomion, pue niiden kanssa housut ribbiresoireilla. Mustat asusteet tuovat asuun särmää – Insta-kelpoinen tyyli on valmis.

Nainen ja Dr Martens kengät sekä armeijakuvioiset cargohousut

Vahva sisääntulo

Tämä malli määrittelee Chelsea-bootsin uudelleen ja pitää huolen siitä, että sinut huomataan. Audrick Chelsea -saappaat ovat valinta niihin päiviin, joina et halua urhata tyyliä tai mukavuutta. Innovatiivinen platform-pohja vaimentaa iskuja tehokkaasti ja sinut kävelemään pää pilvissä.Asusta puuttuvat vain armeijakuosi, cropattu toppi ja lippis. Väljä fleecetakki viimeistelee kokonaisuuden. Mukavuus on taattu.nainen ja Dr. Martens kengät katutyylissä

Kasuaali klassikko

Dr. Martens Embury Chelsea -saappailla on muita malleja sirompi linjaus, jossa klassinen malli saa modernin vivahteen. Vedenpitävä Wyoming-nahkapäällinen istuu kestävyyden ja mukavuuden takaavan Trac-pohja päällä. Tämä malli on täydellinen kenkä vaihtuviin sääolosuhteisiin.Taiteile grunge-tyyliä huokuva look yhdistämällä bootsit kokomustaan asuun. Tee kengistä asun keskipiste käärimällä housun lahkeet ylös. Dr. Martensit ovat täällä varastamassa valokeilan! Musta pitkä trenssitakki antaa asulle sen tarvitseman viimeisin silauksen.Mikä ikinä onkaan tyylisi tänä talvena, Dr. Martens tuo asuusi uusia ulottuvuuksia. Tutustu naisten kokoelmaamme nyt ja valmistaudu talvisäähän tyylissä.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit