jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Sneakerit | 30.5.2022

Kesän trendi: valkoiset kengät

Kesä on täällä ja se tuo mukanaan yhden trendin, joka ei lähde kulumallakaan. Arvasit oikein – valkoiset kengät! Olitpa suuntamaassa sitten rannalle, kaupunkikierrokselle tai lomamatkalle, valkoinen on kesän hitti, jota nähdään niin sandaaleissa, kangaskengissä kuin sneakereissäkin. Mitkä ovat kauden kuumimmat kenkämallit? 

Klassikot valkoisissa

Nike Air Force 1

Mitä kenkiin tulee, valkoiset sneakerit ovat varma valinta. Haluatko täydentää asun klassikkojen klassikolla? Nike Air Force 1 on vastaus kysymyksiisi. 

Nike Air Force 1

adidas Originals Forum Bold

Pidätkö sittenkin paksusta pohjasta? adidas Originals Forum Bold tuo tyylisi uudelle asteelle. Platform-pohjainen kenkä ei tingi myöskään mukavuudesta!adidas Originals Forum Bold

Kesän hitti: valkoiset kangaskengät

Converse All Star Ox

Kesä ja kangaskengät ovat täydellinen yhdistelmä! Converse All Star Ox on toinen unohtumaton klassikko, joka viimeistelee tyylin kuin tyylin kesällä.

Converse All Star Ox

SUPERGA 2750

Italialainen tenniskenkä SUPERGA tulee koko ajan suositummaksi. Tuo asuun simppeliä tyyliä  2750 Cotu -mallilla, joka on koko ajan ajankohtaisempi, vielä vuosikymmenienkin jälkeen. 

Tyylikkäänä rannalle: valkoiset sandaalit 

Birkenstock Arizona

Birkenstock on hellepäivän suosikki. Valitse klassinen Arizona mokkapohjalla tai yltiö mukava Arizona EVA, joka on varustettu pehmeämmällä sisäpohjalla.

valkoiset sandaalit

Nike Victori One

Oletko sittenkin sporttisen tyylin ystävä? Nike Victori One on oikea malli sinulle! Sandaalit täydentävät asun, olitpa suuntamassa rannalle tai altaalle.

valkoiset kengät

Valkoista ja retroa

New Balance 530 

Ysärityylisissä lenkkareissa yhdistyvät kaksi kesän kenkätrendeistä: valkoiset kengät ja retro. Sporttinen New Balancen 530 vie sinut aikamatkalle vuosikymmenien päähän. Retro ja kesä ovat täydellinen yhdistelmä!

valkoiset kengät

Mietitkö, miten pitää valkoiset kengät puhtaina? Tutustu JD:n hoito-oppaaseen täällä.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus