jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Urheilu | 9.1.2023

Jooga, juoksu ja CrossFit – 3 treeniasua 3 eri lajiin

Uusi vuosi on alkanut lupaavasti. Vuoden alku onkin inspiroivaa aikaa, jolloin kannattaa esimerkiksi kokeilla uutta urheilulajia tai motivoitua starttaamaan jo tuttu treenirutiini tauon jälkeen. Me JD:llä haluamme inspiroida sinua tässä ja niinpä esittelemmekin alla kolme urheilulajia sekä niihin sopivat treenivaatesetit – laadukas treenivaatesetti nimittäin tekee treenistä kuin treenistä entistäkin tehokkaamman! Mikä lajeista on sinun suosikkisi tänä vuonna?

Jooga

Joogan suosiolle ei näy loppua, vaan joogastudioiden kävijämäärät jatkavat kasvamistaan vuosi vuodelta. Kukapa ei haluaisi rauhallista mieltä samalla kun keho saa liikuntaa? Olitpa joogannut jo pitkään tai vasta kokeilemassa onko laji sinun juttusi, tuore jooga-asu on aina hyvä idea! Pink Soda Sportin mustavalkoinen urheiluliiveistä ja urheilutrikoista koostuva treenisetti on kuin luotu joogatunnille – pehmeän joustava materiaali on mukavaa päällä ja sallii vapaan liikkeen.

 

Kiinnostuitko joogasta? Tutustu täällä 7 jooga-asentoon, joita voit kokeilla helposti kotona.

CrossFit

Onko haaveissasi yhdistää lihaskunnon kohottaminen ja yhdessä muiden kanssa treenaaminen? CrossFit on vastaus kysymyksiisi. Intensiivisessä lajissa yhdistellään erilaisia elementtejä, kuten painnonnostoa, kehopainotreeniä ja aerobista liikettä. CrossFit sopii monipuolista treeniä etsivälle urheilijalle. Jos treenaat mieluiten ryhmässä, tämä laji saattaa olla sinun juttusi – yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen on nimittäin lajille tunnusomaista. Muiden kannustus auttaa pitämään motivaation yllä ja sitä kautta myös saamaan parempia tuloksia. CrossFit-asuksi sopii parhaiten yksinkertainen ja helppo setti, joka mahdollistaa monenlaisen liikkeen. Niken hengittävä urheilupaita ja väljät urheilushortsit yhdistettynä Nike React Vision -treenikenkiin on täydellinen CrossFit-asu!

 

Haluatko lajista lisätietoa? Lue täältä mitä on CrossFit.

Juoksu

Juoksu on lajien klassikko, jonka avulla pidät helposti ja vaivattomasti kestävyyskuntoasi yllä. Jos haluat saada enemmän cardio-harjoittelua, lisää siis viikottaiseen treenirutiiniisi muutama juoksulenkki. Oikeaoppiseen juoksuasuun kuuluvat laadukkaiden juoksukenkien lisäksi hengittävät juoksutrikoot ja kevyt tuulitakki tai juoksupaita. Niken purppuranvärisessä takissa on pimeässä heijastavat yksityiskohdat. Asun viimeistelevät Niken juoksukengät.

 

Nappaa täältä talteen vinkit juoksun aloittamiseen.

Etkö löytänyt lajiasi listalta? Tutustu JD:n urheiluvaatekokoelmaan kokonaisuudessaan täällä ja löydä treeni-inspiraatiota!

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus