jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 31.5.2023

Hoodrich: suosikkimerkin historia

Hoodrich on yksi tämän hetken katumuotibrändien tiennäyttäjistä. Urbaaneista luomuksistaan tunnettu merkki on viime vuosien aikana kasvanut ja saanut huomiota Euroopassa omaperäisen ulosantinsa ansiosta. Eikä suotta, mekin JD:llä rakastamme tämän urbaanin merkin luomuksia! Oletko ikinä miettinyt, kuka seisookaan Hoodrichin suosion takana? Otetaan selvää ja kurkistetaan Hoodrichin historian kulisseihin.

Hoodrich sai alkunsa vuonna 2014, kun Jay Williams sai vision luoda vaatemerkin, joka uvastaisi hänen intohimoaan räppiä ja underground-katumuotia kohtaan. Hänen pääomansa oli tuolloin vain vajaat 200 puntaa. Hän valmisti rahalla 30 T-paitaa. Pienestä pääomasta  huolimatta yritys alkoi pian kasvaa nopeaa vauhtia. Jayn mukaan hän on “ylpeä, mutta ei tyytyväinen” – hänen suunnitelmansa on tuoda projektinsa uudelle tasolle ja tulla katumuoti-ikoniksi myös maailmanlaajuisesti.

 

 

Hoodrichin motto “from nothing to something” saa inspiraationsa Jayn omasta tarinasta: siitä, miten Hoodrich kasvoi pienyrityksestä, jota Jay pyöritti aluksi omassa makuuhuoneessaan Birminghamissa, menestyksekkääksi ja tunnetuksi vaatemerkiksi. Jaylle Hoodrich ei ole vain vaatemerkki, se on elämäntyyli. Tämän vuoksi suuren nimet, kuten MoStack, Dizzee Rascal ja Giggs, vannovatkin hänen vaatteidensa nimeen. Inspiraatio designeihin syntyy seuraavamalla brittien urbaania katukuvaa. Jokainen mallisto ilmaisee kulttuuria omalla uniikilla tavallaan. Yksi asia on aina varma: tyyli on taattu, eikä se tingi mukavuudesta.

Fumez The Engineer, brittiläinen artisti ja musiikintuottaja, valittiin Hoodrichin ensimmäiseksi keulakuvaksi. Jay etsi artistia, joka jakaisi yrityksen arvomaailman – yhdessä kakssiko loi laadukkaan vaatemalliston, joka jatkoi ubraanista kulttuurista inspiraation ammentamista. Mallisto koostui pehmeistä materiaaleista valmistetuista T-paidoista, collegepaidoista, collegehousuista ja shortseista. Jotkin luomuksista oli viimeistelty piilotetuilla vetoketjuilla tai metallinhohtoisilla yksityiskohdilla, toisiin oli taas valittu kirkkaita värejä kiinnittämään huomio.

 

 

Hoodrichin verryttelypuku

Hoodrich tyyliä

Mitä tulee JD Sportsiin, Hoodrich tuli osaksi valikoimaamme muutama vuosi sitten, ja se on tätä nykyä yksi suosituimmista brändeistämme. Valikoimasta löydät tyylejä niin miehille kuin naisillekin. Tunnistat merkin sen ikonisesta logosta ja yksinkertaisen tyylikkäästä värimaailmasta: mustaa, valkoista, harmaata, tummanvihreää ja tummansinistä.  JD tietää sen – Hoodrich on täydellinen tyylivalinta rennon viikonlopun viettoon.

Inspiroidu siis ja löydä uudet vaatesuosikkisi, tutustu JD Sporstin Hoodrich-mallistoon täällä!

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus