jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 6.7.2023

Suuntana ranta – kesän kuumimmat uima-asut

Kesä on täällä ja on aika suunnata taas rannalle, oletko valmiina? Onko sinulla jo pyyhe, sandaalit, rantakassi ja tietenkin se tärkein – uima-asu? ☀️😎

Jos et ole vielä löytänyt sitä oikeaa tälle kesälle, voit inspiroitua JD:n listaamista asuista. Rohkeita kuoseja, nyörejä, voimakkaita värejä ja old school -viboja… Millaisia uikkaritrendejä rannalta voi bongata tänä vuonna?

 

NAISET

It’s all about details

Erilaiset yksityiskohdat, kuten nyörit ja aukot, ovat trendikkäitä tänä kesänä ja tekevät uima-asusta mielenkiintoisemman. Niken musta, takaa solmittava uimapuku sopii rannan lisäksi niin piknikille kuin kaupungillekin, kun yhdistät uimapukuun farkkushortsit tai väljät housut. Niken punaisten bikineiden ylä- ja alaosassa on kengännauhoista muistuttavat nyörit. Yläosaa voi pitää kummin päin tahansa – nyöritys edessä tai takana.

musta Nike uima-asu
punaiset Nike bikinit

Rohkeat kuosit eivät jää huomaamatta

Käännä katseet rannalla pukeutumalla monivärisiin kuoseihin. Rohkeat, kirkkaanväriset kuosit huokuvat retrofiilistä. Pink Soda Sportin nyöreillä solmittavassa bikiniyläosassa ja -alaosassa on punainen marmorikuosi. Pannalla tuot asuun lisää retrohenkeä. Calvin Kleinin bikineiden ylä- ja alaosa on viimeistelty kesäisellä sinikeltaisella kuosilla. Yhdistä rantatyyliin bikineihin mätsäävät aurinkolasit.

Calvin Klein bikinit
Pink Soda Sport bikinit

Sporttisesti rannalla

Sporttinen uima-asu tai bikinit sopivat rannalle – myös silloin, kun suunnitelmissasi on vain auringon ottaminen. ⛱️ Pink Soda Sportin pirteänvihreissä bikineissä on trendikäs, yksiolkaiminen yläosa ja klassinen, pelkistetty alaosa. adidaksen mustassa uimapuvussa on avara aukko selkäpuolella.

sporttinen uima-asut: Pink Soda sportin vihreät bikinit
adidaksen uimapuku

MIEHET

Trooppinen kesä, ainakin printeissä

Mitä olisi kesä ilman printtejä ja kuoseja? Palmuja ja eksoottisia kukkia – tänä kesänä on lupa loistaa trooppisissa kuoseissa! 🌴🌺 adidas Originalsin violetit, palmuprintillä varustetut uimashortsit saavat päät kääntymään rannalla. Ellessen tummansävyisissä uimashortseissa on palmupuun oksista muistuttava kuosi. Trendikkäin rantatyyli syntyy yhdistämällä shortsit samaa kuosia olevaan paitaan.

Ellessen uimashortsit ja paita
kesän kuumimmat uima-asut: adidas Originals uimashortsit

Trendikäs old school

Retro on löytänyt tiensä myös uima-asuihin. Ota old school -tyyli haltuun valitsemalla uimashortsit, joissa on lyhyet lahkeet, kontrastivärisiä päärmäyksiä tai raidat sivuissa. adidas Originalsin kolmiraidoilla varustetut uimashortsit ovat ajaton klassikko. Kruunaa kokonaisuus tyyliin sopivilla retroarskoilla. BOSSin vaaleanpunaisissa uimashortseissa on mustia yksityiskohtia, kuten päärmäykset sivuissa.

adidas Originals uimashortsit
BOSS uimashortsit

Voimakkaita värejä

Raikkaat värit kuuluvat uimarannalle ja kesään. Trenditietoinen pukeutuu tänä kesänä haaleiden sävyjen sijaan voimakkaisiin ja vahvoihin väreihin. Emporio Armani EA7:n neonkeltaiset uimashortsit hohtavat kilpaa auringon kanssa. Violetti on yksi kesän trendiväreistä, ja se on löytänyt tiensä myös Niken uimashortseihin.

Violetit Nike uimashortsit
Emporio Armani EA7 uimashortsit

Inspiroiduitko? Tutustu JD:n naisten sekä miesten uima-asuvalikoimaan kokonaisuudessaan JD:n sivuilla. 🔥

 

Mikä on in tänä kesänä katukuvassa? Lue JD:n tyylivinkit kesään täältä.

 

Viimeistele rantatyyli sandaaleilla. Kurkkaa sopivimmat sandaalit rannalle täältä.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus