jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Sneakerit | 5.5.2023

Kesän suosikkimerkki: Converse

Mitä tulee kevät- ja kesäkenkiin on yksi brändi, joka on ylitse muiden: Converse. Conversen tennareita on rakastettu ympäri maailman jo monen vuosikymmenen ajan.

 

Klassiset kangaskengät hurmaavat vuoden ympäri, mutta ne sopivat erityisesti kevääseen ja kesään keveytensä ja mukavuutensa ansiosta – Converset jalassa rento kevätpäivä sujuu kuin siivillä. Conversen tennarit sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen.

 

Merkillä on pitkä historia, joka juontaa juurensa jo 1900-luvun alkuun – ja sen suosio vain kasvaa vuosien saatossa.

Converse tennarit

Kesätennarit

Conversen historia

Converse-brändin tarina alkoi vuonna 1908, kun Marquis Mills Converse perusti kenkätehtaan nimeltä Converse Rubber Shoe Company. Klassikkomalli All Star syntyi vuonna 1917, ja 1923 koripalloilija Chuck Taylorista tuli brändin keulakuva – antaen klassikolle sen kuuluisan nimen. Tuohon aikaan yritys valmisti vielä pelkkiä urheilukenkiä.

Suosio urheilijoiden parissa hiipui vuosikymmenien aikana, mutta Conversen tennarit löysivät tiensä kansan suosioon ja vakituivat osaksi katukuvaa ympäri maailman. Chuck Taylor All Star -malli on säilyttänyt muotoilunsa lähes muuttumattomana tähän päivään asti.

Suosikkimallit

Conversen tennarimallit sopivat erityisesti lämpimiin säihin koska ne voi yhdistää helposti kaiken kanssa. Yhdistä ne rentoon T-paitaan ja farkkuihin, kesämekkoon tai shortseisin tai bleiseriin ja suoriin housuihin – kevättyyli saa huolettoman loppusilauksen!

Converse kengät violetissa sävyssä

Tuotemerkki on tuonut markkinoille monta legendaarista tennarimallia ja designia matkansa aikana. Chuck Taylor All Stark lassisimpana, mallista on saatavailla korkea vartinen All Stars High Top sekä varreton All Stars Low Top versio. Nahkainen All Star Pro Leather taas keräsi suosiota 1970-luvulla, ja ikoni on herätetty henkiin taas viime vuosina. Kun paksusta pohjasta tuli taas muotia, All Star Lift High Platform –tennari löysi tiensä katukuvaan. Run Star Hike on myös paksupohjainen tennarimalli, jonka ulkopohjassa on sahalaitanen kuosi.

Tänä keväänä ja kesänä JD:n Converse-valikoimasta voi bongata klassikko Chuck Taylor All Starin isäksi esimerkiksi Move High –uutuuden, jossa on tyylikäs muotoiltu platform-pohja, tai retroa huokuvan Star Player 76 –mallin.

Conversen paksupohjainen tennarimalli.

Ovatko Converse-tennarit sinunkin suosikkisi lämpiminä kuukausina? You bet! Tsekkaa JD:n valikoima täällä ja löydä uusi suosikkipari tähän kesään.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus