jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 22.6.2023

Sandaalit joka tilanteeseen

Kesän kenkävalinta numero yksi on ehdottomasti sandaalit! 😎 Erilaiset sandaalit sopivat eri tilanteisiin, joten on ihan sallittua omistaa useampi sandaalipari. Oletko suuntaamassa mökille, rannalle vai kaupunkiin? Listasimme kesän eri aktiviteetteihin sopivimmat sandaalit. ☀️ Jatka lukemista!

Mukavat sandaalit mökille

Mökille pukeudutaan mukavuus ja käytännöllisyys edellä – ja sama pätee sandaaleihin. Valitse malli, joka on helppo ja nopea sujauttaa jalkaan ja pois aina kun siirryt sisältä ulos.

Mökin kaikkien aikojen klassikko on tietenkin mukavaakin mukavampi Crocs-sandaalimalli. Jos haluat ripauksen väriä mökkityyliin, sujauta jalkaan Juicy Couturen klassisella paksulla remmillä varustetut sandaalit.

Kiinnostavat sandaalit festareille

Festareilla on lupa revitellä katseet kääntävillä sandaaleilla. 😎 Mutta mukavuutta ei kannata unohtaa festareillakaan – sandaaleiden pitää olla sellaiset, joissa jaksaa seistä, kävellä ja tanssia koko päivän. Hyvillä remmeillä varustettu malli pysyy mukana vauhdikkaassakin menossa.

adidas Originals adilette 22 tarjoaa festariasuusi ripauksen futurista tyyliä. Calvin Kleinin remmeillä varustetut sandaalit eivät jää huomaamatta.

Rantatyylin kruunaavat sandaalit

Rannalle paras valinta ovat yksinkertaiset sandaalit, jotka on nopea laittaa jalkaan ja ottaa pois. Ei turhaa säätöä, kun menet uimaan, siirryt makoilemaan tai haluatkin kävellä rantahiekassa paljain varpain! 👣

Havaianas on suosikkimerkki, kun puhutaan rantatyylistä. Miesten varvassandaalimallissa on oranssin, punaisen ja laivastonsinisen sävyjä. Etsitkö sittenkin laatua rantaatyyliin? Calvin Kleinin varvassandaaleissa on tyylikäs platform-pohja.

 

Parhaat sandaalit kaupungille

Valitse kaupungille joko pelkistetyt tai näyttävät sandaalit sen mukaan, haluatko sandaaleidesi olevan asun kiintopiste vai et. Jos suunnitelmissasi on viettää päivä kaupungilla ympäriinsä kävellen, kiinnitä huomiota myös mukavuuteen, kuten pohjan pehmustavuuteen ja remmien hiertämättömyyteen.

Birkenstockin kahdella remmillä varustettu Arizona-sandaalimalli on varma, tyylikäs ja mukava valinta. adiFOM adilette ja sen suljettu kärki ovat kesän hitti.

 

Shoppaa uudet sandaalit kesäksi täältä

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus