jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 15.6.2022

Sandaalit joka tilanteeseen

Kesän kenkävalinta numero yksi on ehdottomasti sandaalit! 😎 Erilaiset sandaalit sopivat eri tilanteisiin, joten on ihan sallittua omistaa useampi sandaalipari. Valitsimme sopivimmat sandaalit joka tilanteeseen. ☀️ Jatka lukemista!

Mukavat sandaalit mökille

Mökille pukeudutaan mukavuus ja käytännöllisyys edellä – ja sama pätee sandaaleihin. Valitse malli, joka on helppo ja nopea sujauttaa jalkaan ja pois aina kun siirryt sisältä ulos.

sandaalit mökille

Kruunaa mökkityylisi adidaksen klassikoilla, mustilla Adilette-sandaaleilla. Crocsin ikonisissa sandaaleissa on pehmeä fleecevuori, joka pitää jalat lämpiminä myös viileinä kesäiltoina. Piristä mökkilookiasi UGGin pörröisillä, pastellinvihreillä Fluff Yeah -sandaaleilla.

Näyttävät sandaalit festareille

Festareilla on lupa revitellä katseet kääntävillä sandaaleilla. 😎 Mutta mukavuutta ei kannata unohtaa festareillakaan – sandaaleiden pitää olla sellaiset, joissa jaksaa seistä, kävellä ja tanssia koko päivän. Nilkkaremmillä varustettu malli pysyy mukana vauhdikkaassakin menossa.

sandaalit joka tilanteeseen: festarit

Ysäri ja 2000-luvun vaihde ovat taas in! 🔥 Ole trendien aallonharjalla ja pue jalkaasi marmorikuvioidut Crocs-sandaalit. UGGin pörröiset Oh Fluffita -sandaalit keräävät taatusti ihailevia katseita. Käytännölliset, säädettävillä remmeillä varustetut The North Facen Skeena-sandaalit eivät tipu jalasta kovassakaan menossa.

Sandaalit rentoihin juhliin

Onko tiedossasi grillibileet kavereiden kanssa tai synttärit puistossa? Sandaalit sopivat myös rentoihin kesäjuhliin. Valitse vain sopivat muun asusi mukaan!

juhliin sopivat sandaalit

Tommy Jeansin muhkeilla remmeillä varustetut paksupohjaiset sandaalit toimivat asusi viimeistelevänä yksityiskohtana. Lisää ripaus väriä asuusi Birkenstockin Arizona-sandaaleilla. Polo Ralph Laurenin pelkistetyt sandaalit tuovat tyyliä juhla-asuusi.

Parhaat sandaalit kaupungille

Valitse kaupungille joko pelkistetyt tai näyttävät sandaalit sen mukaan, haluatko sandaaleidesi olevan asun kiintopiste vai et. Jos suunnitelmissasi on viettää päivä kaupungilla ympäriinsä kävellen, kiinnitä huomiota myös mukavuuteen, kuten pohjan pehmustavuuteen ja remmien hiertämättömyyteen.

sandaalit kaupungille

Mustat sandaalit ovat aina tyylikäs valinta! UGGin Clem-sandaalit ovat ihanasti ysärit ja tuovat lisäsenttejä asuusi. PUMAn pörröiset keltaiset Fluff Remix -sandaalit ovat pehmeä ja pirteä yksityiskohta asuun kuin asuun. Suojaa varpaat tyylikkäästi Birkenstockin Boston-sandaaleilla.

Rantatyylin kruunaavat sandaalit

Rannalle paras valinta ovat yksinkertaiset sandaalit, jotka on nopea laittaa jalkaan ja ottaa pois. Ei turhaa säätöä, kun menet uimaan, siirryt makoilemaan tai haluatkin kävellä rantahiekassa paljain varpain! 👣

sandaalit joka tilanteeseen: ranta

Filan Drifter-sandaaleissa on kesäisen herkullinen sävy-yhdistelmä. Varvassandaalit ovat rantatyylin klassikko! Piristä rantalookiasi Havaianasin keltaisilla varvassandaaleilla. Merellisen sävyiset Emporio Armani EA7:n varvassandaalit sopivat kuin piste i:n päälle rantatyyliin.

Shoppaa uudet sandaalit kesäksi täältä.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus