jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Päivien pidetessä ja lämpötilojen kohotessa on aika päivittää vaatekaapin sisältö kesään sopivaksi. ☀️ Tämän kesän trendit ovat herkullinen yhdistelmä vahvoja värejä, leikkisiä kuoseja ja ilmavia siluetteja. Otimme katsauksen tämän kesän kuumimpiin trendeihin. Jatka siis lukemista! 😎

kesän trendit

Trendikkäimmät värit ja kuviot tänä kesänä

Pastellivärit

 

Pehmeät pastellivärit, kuten laventelinvioletti, mintunvihreä, vaaleankeltainen ja vaaleansininen, ovat in tänäkin kesänä. Valitsitpa sitten pastellinsävyisen paidan, mekon tai housut, hempeät värit saavat sinut kesäfiilikseen.

Juicy Couture sandaalit
Violetti adidas Originals -paita
Siniset Crocs-sandaalit
Kesän trendit: violetti Dickies-takki
Trooppiset kuosit

 

Kuvittele olevasi paratiisirannalla pukeutumalla eksoottisiin kuoseihin. Palmupuut ja hibiskuksen kukat tuovat asuun energiaa ja leikkisyyttä. Lisäämällä trooppisia kuvioita tyyliisi saat aimo annoksen lomafiilistä. 🌴

Pinkki McKenzien t-paita
Ellessen kesäpaita

Kesän vaatetrendit

Väljää ja ilmavaa

 

Tänä kesänä tiukat vaatteet jäävät kaappiin ja esille kaivetaan kaikki kevyet ja ilmavat asut. Väljät mekot, leveälahkeiset housut ja ylisuuret paidat ovat kauden avaintuotteita. Kevyet materiaalit, kuten pellava, puuvilla ja polyesteri pitävät olon viileänä ja tuovat rentoa fiilistä asuun kuin asuun.

Pink Soda Sportin väljät cargohousut
Kesän trendit: Jordanin väljät shortsit

Aukko-yksityiskohdat

 

Yksi tämän kesän ehdottomista trendeistä ovat aukko-yksityiskohdat vaatteissa. Strategisesti sijoitetut aukot niin paidoissa, mekoissa kuin uimapuvuissakin pitävät olon viileänä, kun aurinko paahtaa koko voimallaan. Valitsetpa asuusi sitten pieniä, huomaamattomia reikiä tai rohkeita geometrisiä kuvioita, aukko-yksityiskohdilla luot helposti asun, joka ei jää muilta huomaamatta.

Kesän trendit: Niken paita
Niken mekko

Bucket-hatut

 

Suojaudu auringolta katu-uskottavasti bucket-hatulla. Viime vuosien aikana hiljalleen muotimaailmassa nostetta kerännyt bucket-hattu löytyy tänä kesänä jo yhä useamman päästä. Sen lisäksi, että hattu on käytännöllinen, se myös viimeistelee trendikkäästi tyylin kuin tyylin. Leikittele erilaisilla väreillä ja materiaaleilla, ja suojaa itsesi haitallisilta UV-säteilyiltä.

adidas Originals bucket-hattu
Kesän trendit: Niken bucket-hattu

Tämän kesän trendikkäimmät kengät

Remmisandaalit

 

Remmisandaalit ovat täydellinen valinta kesään. Tasapohjaisilla remmisandaaleilla viimeistelet asusi tyylikkäästi. Neutraalit värit, kuten musta, valkoinen ja beige, toimivat asussa kuin asussa. Kun haluat räväyttää, valitse metallinhohtoiset tai värikkäät sandaalit.

The North Facen sandaalit
Birkenstockin sandaalit

Espadrillot

 

Espadrilloissa yhdistyy tyyli ja mukavuus. Trendikkäissä, jalkaan vedettävissä tennareissa on luonnollisista materiaaleista kudottu pohja, joka tuo kivaa kontrastia tekstiilipäälliselle. Yhdistä lyhyeen bralette-toppiin tai shortseihin, ja kesätyyli on valmis.

TOMS-espadrillot
Kesän trendi: espadrillot

Sporttiset sandaalit

 

Perinteiset leveällä remmillä varustetut sandaalit ovat jokakesäinen suosikki. Tänä vuonna jalkaan sujautetaan sporttinen malli, jonka brändäykset kertovat muillekin, mitä tuotemerkkiä fanitat. Leveäremmiset sandaalit ovat täydelliset niin rannalle, kävelylle kuin jätskin hakuunkin. Kesäkenkien ehdoton must-have!

Lacoste sandaalit
adidas Originals sandaalit

Mitkä tämän kesän trendeistä iskivät sinuun? Valitse suosikkisi ja luo oma kesätyylisi. 🌞 Tsekkaa lisää kesäisiä vaatteita ja kenkiä täältä.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus