jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 17.4.2023

adidas Originals -klubi jatkuu

adidas Originals -tuotteet on suunniteltu niitä ajatellen, jotka haluavat erottua joukosta. Valikoimastamme löydät useita yksinoikeudella JD:ltä saatavia tuotteita. Liity sinäkin nyt klubiin ja pukeudu kolmeen raitaan!

Valikoimastamme shoppailet adidas Originals -tuotteet aina t-paidoista sneakereihin. Tuotteiden joukossa on sekä ajattomia malleja että päivitettyjä klassikoita koko perheen ko’oissa.

 

Katso alta, mistä on kyse…

adidas Originals
adidas Originals verryttelyasu

Ikoniset kolme raitaa

adidaksen arkistoista inspiroitunut uusi kevätmallisto juhlistaa luovuuden uutta sukupolvea, heitä jotka rikkovat kulttuurien rajoja ja ilmaisevat itseään rohkeasti. Olipa kyseessä sitten tanssilattia, katu tai studio, sekä miesten että naisten valikoimasta löytyy energisiä asuja tilanteeseen kuin tilanteeseen.

 

Miesten SST-verryttelytakissa ja verryttelyhousuissa on nostalgista tunnelmaa. Sporttinen asu on viimeistelty bomberkauluksella, resoreilla sekä tyylin kruunaavilla rinnan ja reiden Trefoil-logoilla.

 

Naisten asussa on trendikästä varsity-henkeä vihreän topin muodossa. Pastellinkeltainen huppari sopii täydellisesti kerrospukeutumiseen. Utility-tyyli ja Y2K-trendi ovat in tänä keväänä. Leveälahkeiset cargohousut vievät ysärityylin uudelle tasolle. Housuissa on käytännölliset, tilavat taskut ja säädettävät lahkeet, joten voit muokata niitä mielesi mukaan.

adidas Originals, nainen tanssii
adidas Originals asut

Kenkien uudistetut klassikot

adidas Originals on julkaissut niin tanssilattioille kuin koripallokentillekin suunniteltuja, rakastettuja klassikoita jo vuosikymmenien ajan. Näiden joukosta löytyy malleja, kuten Stan Smith, Gazelle ja Superstar. Nyt näistä klassikkomalleista on julkaistu päivitettyjä versioita, jotka täyttävät myös uuden sukupolven toiveet.

 

Uutuudet, kuten Rivalry Low, Gazelle Bold ja Forum Bold Stripes, yhdistävät platform-pohjan alkuperäisiin malleihin. Raikkaissa väreissä saatavat kenkämallit on valmistettu pehmeistä materiaaleista ja varustettu muhkeilla pehmustuksilla sekä sivulaitojen kolmiraidoilla.

adidas Originals kengät

Kuljitpa sitten trendien perässä tai omaa tietäsi, luo katseita kääntävä asukokonaisuus adidas Originalsin uutuuksilla.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus