jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 14.4.2023

Kevään trendikkäimmät takit

Kevät on täällä – viimeinkin. 🌞

Säiden lämmitessä ja kevätauringon paistaessa on aika vaihtaa takki kevyempään. Poimimme JD:n valikoimasta tämän vuoden trendikkäimmät kevättakit miehille ja naisille. Jos olet etsimässä itsellesi uutta takkia, jatka lukemista!

Niken käännettävä bombertakki
Conversen bombertakki

Ajaton bombertakki

Katu-uskottava ja ajaton valinta kevään lookeihin on bombertakki. Bombertakin voi yhdistää niin farkkujen, collegehousujen, huppareiden kuin mekkojenkin pariksi – tämä takki toimii asussa kuin asussa!

 

Niken mustaa bombertakkia voi pitää kummin päin tahansa, mielialan ja muun tyylin mukaan. Käännettävän takin toinen puoli on tikattua ja toinen sileää, kiiltävää kangasta. Conversen vihreä collegekankaasta valmistettu bombertakki tuo piristystä kevään asuihin.

Niken tuulitakki
Columbian tuulitakki

Retro tuulitakki

Joko sinä olet innostunut retrosta? Viime vuosina muodissa olleeseen retroon pukeudutaan myös tänä keväänä, kun asukokonaisuus kruunataan värikkäällä menneistä vuosikymmenistä muistuttavalla tuulitakilla.

 

Columbian tuulitakki hurmaa herkullisilla pastellisävyillään. Taattu piristysruiske kevään asuihin! Niken klassinen tuulitakki yhdistelee punaisen ja tummansinisen sävyjä.

The North Facen fleeceliivi
McKenzien toppaliivi

Lisää lämpöä liivillä

Liivi tuo loppusilauksen ja lisää lämmittäviä kerroksia asuun. Se on myös käytännöllinen: korkea kaulus tai huppu suojaa kaulaa tuulelta ja taskuissa puhelin sekä avaimet kulkevat mukana vaivatta.

 

The North Facen vaaleanruskea liivi on valmistettu pehmeästä ja lämmittävästä fleecestä. McKenzien maastonvihreä toppaliivi tuo särmää asuun kuin asuun.

Napapijrin anorakki
The North Facen kevättakki

Rento anorakki

Anorakki-mallisella takilla asuun saa sopivasti rentoa fiilistä, ja se sopii niin kaupungille, kouluun kuin ulkoiluunkin. Yhdistä anorakki farkkuihin, verkkareihin tai leggingseihin, ja olet valmis päivän koitoksiin.

 

The North Facen kevyessä takissa on useita käytännöllisiä taskuja. Napapijrin takki viimeistelee katu-uskottavan tyylin.

Levi's farkkutakki
Kevään takit: Dickiesin ruskea takki

Skarppi kauluksellinen takki

Työvaatehenkiset takit ovat tänä keväänä in. Viimeistele kevään kaupunkilook väljällä, napituksella ja kauluksella varustellulla takilla. Työvaate-trendiin sopivia takkeja löydät sekä paksusta puuvillasta, denimistä että ohuemmista kankaista valmistettuna.

 

Levi’sin sininen farkkutakki on ajaton klassikko. Käytännölliset taskut viimeistelevät Dickiesin ruskean, paksusta puuvillasta valmistetun takin.

 
 

Haluatko lukea lisää kevään katumuodin trendeistä? 😎 Tsekkaa tämä juttu.

 

Jos haluat tietää enemmän kevään sneakertrendeistä, lue tämä juttu.

 

Etsitkö uutta takkia kevääksi? Tutustu JD:n takkivalikoimaan täällä. 🔥

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus