jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Sneakerit | 4.4.2023

adidas: Tervetuloa Originals-klubiin

adidas on taas täällä, tällä kertaa klassisen urheilutyylin parissa. Ja kuten tavallista: arkistojen aarteista inspiroituen.

 

Klassisia designeja ja uusia tuulia – Club Originals -kampanjassa on kyse itsensäilmaisusta, rajojen rikkomisesta ja luovuuden uudesta sukupolvesta.

 

Haluatko tietää lisää? Jatka lukemista!

Aitoa Originals-tyyliä ⚡

Suositumpana kuin koskaan, adidas Originals Rivalry saa inspiraationsa koripallokentiltä. Mallissa on tyylikäs matala leikkaus ja se mukailee 80-luvun ikonia, joka valmistettiin alun perin pelikentälle, mutta jonka skeittarit, punkkarit ja sneaker-headit lopulta adoptoivat.

 

Päällinen on valmistettu aidosta sekä synteettisestä nahasta. Kengät on vuorattu pehmeällä froteekankaalla ja niissä on kevyet pehmusteet sekä klassinen kumipohja.

 

Luo vintage-tyyli arkeen yhdistämällä popot väljään denim-kankaseen ja klassiseen T-paitaan tai adidaksen ikoniseen verryttelyasuun. SST-mallisto koostuu rennoista ja virtaviivaisista leikkauksista. Valitse värivaihtoehdoista maanläheisiä sävyjä, kuten tummanvihreä tai kastanjanruskea, tai kaiken kanssa sopivia sävyjä, kuten musta tai harmaa. Yksityiskohdat, kuten uurretut kaulukset, viimeistelevät raikkaan asun. Works every time!

 

Heritage Heavy Heat 🙌

adidas sukeltaa syvälle Originals-arkistojensa uumeniin: tuoreita värimalleja ja arkistojen helmiä uudistettuina versioina. Superstar on yksi klassikoista: ei tarvitse nähdä kuin kengän simpukkamainen kärki, niin jokainen tietää mistä mallista on kyse.

 

Gazelle puolestaan luotiin alun perin sisäkentille – ajaton malli on tallannut katuja ja löytänyt tiensä erilaisten ryhmien ja kulttuurien suosioon jo 1960-luvulta lähtien. Sileä mokkanahkapäällinen ja klassinen T-paita on yhdistelmä, joka toimii vielä tänäkin päivänä.

 

Gazelle Bold on naisille suunnattu uusi tulokas. Klassikko saa uudistuksen ulkoasuunsa kolmiosaisesta pohjasta, joka tuo tyylisi uusiin ulottuvuuksiin. Sahalaitainen kolmiraitakuvio ja metallinen Gazelle-brändäys sivupinnalla antavat kengälle viimeisen silauksen.

 

Tenniskenttien ja katujen tähti, Stan Smith on valloittanut maailmaa jo yli 50 vuoden ajan. Valkoisten sneakerien must-have-malli on säilyttänyt ajattoman olemuksensa miltei koskemattomana julkaisuvuodestaan 1965 asti. Virtaviivainen välipohja ja rei’itetyt kolmeraitaa kolahtavat vielä tänäkin päivänä.

 

Mikä klassikoista on sinun suosikkisi? Tutstu adidas Originalsin klassikoihin täällä. Äläkä missaa tulevaisuuden tuoreita tuotejulkaisuja…

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus