jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Sneakerit | 25.3.2022

Näin stailaat Air Max -sneakerit

Ensimmäinen Niken Air Max -kenkämalli julkaistiin vuonna 1987. Nyt 35 vuotta myöhemmin Air Maxit ovat yksi ikonisimmista sneakermalleista ja maaliskuun 26. päivänä vietetään virallista Air Max -päivää. Vuosipäivän kunniaksi otimme katsauksen Air Max -malliston viimeisimpiin sekä rakastetuimpiin malleihin, ja annamme sinulle inspiraatiota siihen, kuinka stailaat Air Max -sneakerit asuusi!

Air Max Day

Air Max -malliston loi Tinker Hatfield (joka on suunnitellut myös Air Jordan -mallin), ja mallisto tunnetaan etenkin sen Air-pehmustuksesta. Alunperin vain kannassa sijainnut Air-yksikkö on joissain kenkämalleissa levinnyt koko välipohjan alueelle. Air Max -sneakerit ovat saavuttaneet suuren suosion etenkin hip hopin ja elektronisen musiikin maailmassa.

Haluatko tietää lisää uusimmista Air Max -malleista ja saada inspiraatiota kenkien stailaamiseen? Jatka lukemista!

Air Max Dawn

Aloitetaan Air Max Dawn -mallista, joka on todellinen kunnianosoitus retrolle! Kenkämalli on valmistettu painonsa mukaan 20 prosenttia kierrätetyistä materiaaleista, ja niissä on Air-yksikkö kannassa. Air Max Dawn -malli sopii täydellisesti yhdistettäväksi retrohenkisiin vaatteisiin. Valitse esimerkiksi Niken verryttelyasu, joka on päivitetty versio retromallista. Tässä lookissa et jää huomaamatta!

Nike Air Max Dawn

Air Max 95

Air Max 95 on yksi erikoisimmista Air Max -malliston kenkämalleista, ja se on saanut vaikutteensa sekä sateen aiheuttamasta maan eroosiosta että ihmisen anatomiasta. Sneakerissä on Air-yksiköt sekä kannassa että etuosassa. Myös sivulaitojen ja nauhoituksen ympärillä olevat yksityiskohdat ovat huomiota herättävät. Voitkin yhdistää sneakerit esimerkiksi pelkistettyyn tyyliin, kuten mustavalkoiseen asuun, jolloin ne nousevat esille asukokonaisuudesta. Ja usko pois, vaikka valitsisit esimerkiksi kokomustan mallin, nämä kengät tulevat huomatuksi. Kokeile myös luoda muu asusi Air Max 95 -sneakereiden ympärille.

Nike Air Max 95, näin stailaat

Air Max 90

Yksi malli, jota emme voi olla mainitsematta, on Air Max 90. Kannan Air-yksiköllä varustettu kenkämalli on yksi Niken bestsellereistä. Alunperin nimellä Air Max III tunnettu malli sai uuden nimensä julkaisuvuotensa mukaan. Air Max 90 on saanut vaikutteensa italialaisilta urheiluautoilta, ja sen voi nähdä kengän ulkoasusta – kannan Air-yksikkö ja sivulaidan hieman piilotettu logo luovat illuusion, kuin kengät olisivat jatkuvasti liikkeessä. Yhdistä sneakerit samansävyisiin housuihin ja paitaan.

Näin stailaat Air Max 90 -mallin

VaporMax

VaporMax-kenkämalli erottuu muusta Air Max -mallistosta ikonisella yksityiskohdallaan – koko välipohjan kattavalla Air-yksiköllä, tarjoten maksimaalisen iskunvaimennuksen. Jos pidät sporttisesta tyylistä, tämä kenkä voi olla valintasi. Yhdistä VaporMax-sneakerit esimerkiksi tummaan asuun (cargohousut ovat loistava valinta!) ja kruunaa kokonaisuus toppaliivillä.

VaporMax

Air Max 90 Terrascape

Viimeisenä muttei vähäisimpänä uusin malli eli Air Max 90 Terrascape! Sneakerit on valmistettu painonsa mukaan vähintään 20 prosenttia kierrätetyistä materiaaleista. Kengän kannassa on näkyvä Max Air -yksikkö, ja kannan vetolenkki näyttää siltä kuin se jatkuisi sivulaidalle Swoosh-logona – upea yksityiskohta! Terrascape-mallissa on useita kiinnostavia yksityiskohtia, joten yhdistä se mustavalkoiseen asuun ja anna kengän puhua puolestaan.

Nike Air Max Terrascape

Juhli Air Max -päivää parhaalla mahdollisella tavalla, ja hanki oma Air Max -parisi tänään!

 

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus