jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Sneakerit | 24.3.2023

Näin stailaat Air Max -sneakerit

Yli 35 vuotta ikonisia sneakereitä! 👟

Niken ensimmäinen Air Max -kenkämalli julkaistiin vuonna 1987. Noin 35 vuotta myöhemmin Air Maxit ovat yksi ikonisimmista sneakermalleista ja maaliskuun 26. päivänä vietetään virallista Air Max -päivää. Vuosipäivän kunniaksi otimme katsauksen Air Max -malliston rakastetuimpiin malleihin, ja jaamme vinkkimme siitä, kuinka stailaat Nike Air Max -sneakerit asuusi!

 

Nike Air Max

Tinker Hatfield (joka on suunnitellut myös Air Jordan -mallin) loi Air Max -malliston, joka tunnetaan etenkin sen Air-pehmustuksesta. Alunperin vain kannassa sijainnut Air-yksikkö on joissain kenkämalleissa levinnyt koko pohjan alueelle. Air Max -sneakerit ovat saavuttaneet suuren suosion etenkin hip hopin ja elektronisen musiikin maailmassa. Tunteja tanssilattialla tampatessa tyylikkäät ja mukavat kengät tulevat tarpeeseen.

 

Haluatko tietää lisää suosituimmista Air Max -malleista ja saada inspiraatiota kenkien stailaamiseen? Jatka lukemista! 😎

Nike Air Max
Nike Air Max

Air Max 95

Air Max 95 on yksi erikoisimmista Air Max -malliston kenkämalleista, ja se on saanut vaikutteensa sekä sateen aiheuttamasta maan eroosiosta että ihmisen anatomiasta. Sneakerissä on Air-yksiköt sekä kannassa että etuosassa. Myös sivulaitojen ja nauhoituksen ympärillä olevat yksityiskohdat ovat huomiota herättävät.

 

Voit yhdistää AM95-sneakerit esimerkiksi pelkistettyyn tyyliin, kuten mustavalkoiseen asuun, jolloin ne nousevat esille asukokonaisuudesta. Ja usko pois, vaikka valitsisit esimerkiksi kokomustan mallin, nämä kengät tulevat huomatuksi. Kokeile myös luoda muu asusi Air Max 95 -sneakereiden ympärille.

Nike Air Max 95
Nike Air Max 95

Air Max 90

Yksi malli, jota emme voi olla mainitsematta, on Air Max 90. Kannan Air-yksiköllä varustettu kenkämalli on yksi Niken bestsellereistä. Alunperin nimellä Air Max III tunnettu kenkä sai uuden nimensä julkaisuvuotensa mukaan.

 

Air Max 90 on saanut vaikutteensa italialaisilta urheiluautoilta, ja sen voi nähdä kengän ulkoasusta – kannan Air-yksikkö ja sivulaidan hieman piilotettu logo luovat illuusion, kuin kengät olisivat jatkuvasti liikkeessä. Yhdistä sneakerit kenkien sävymaailmaan mätsääviin collegehousuihin ja collegepaitaan.

Nike Air Max 90
Nike Air Max 90

VaporMax

VaporMax-kenkämalli erottuu muusta Air Max -mallistosta ikonisella yksityiskohdallaan – koko välipohjan kattavalla Air-yksiköllä. Koko kengän pehmustus takaa maksimaalisen iskunvaimennuksen, tehden siitä yhden mukavimmista Air Max -malleista.

 

Jos pidät sporttisesta tyylistä, tämä kenkä on valintasi. Yhdistä VaporMax-sneakerit tummaan lookiin. Esimerkiksi utility-henkiset cargohousut ovat loistava valinta. Kruunaa tyyli vielä toppaliivillä ja katu-uskottava kokonaisuus on valmis. 🔥

Nike Air VaporMax
Nike Air VaporMax

Haluatko tutustua paremmin Niken Air-teknologiaan? Lue tämä juttu.

 

Jos haluat lukea lisää eri Air Max -malleista, tsekkaa myös tämä juttu.

 

Juhli Air Max -päivää parhaalla mahdollisella tavalla, ja hanki oma Air Max -parisi tänään! 👟

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus