jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Sneakerit | 1.3.2023

Vuoden 2023 sneakertrendit

Haluatko tietää, millaiset ovat tämän vuoden trendikkäimmät sneakerit? 👟

Tämän vuoden trendikkäimpien sneakereiden joukosta löytyy sekä iskälenkkareita, klassikkomalleja että retrohenkisiä koripallokenkiä. Otimme selvää, mitkä ovat vuoden 2023 sneakertrendit. Jos haluat pysyä trendien aallonharjalla, jatka lukemista! 😎

Vuoden 2023 sneakertrendit

New Balance 530

Muhkeat iskälenkkarit ovat edelleen in! New Balance on yksi tämän trendin asiantuntijoista, ja tuotemerkin valikoimasta löydät useampiakin iskälenkkari-trendiin sopivia sneakermalleja. Yksi niistä on 530. Sporttinen ja retrohenkinen kenkä sopii sekä kaupungille, sunnuntaikävelylle että koulupäivään. Ja mikä parasta, 530 myös tuntuu supermukavalta jalassa – pehmustava ABZORB-välipohja pitää siitä huolen!

New Balance 530
Vuoden 2023 sneakertrendit: New Balance 530

Salomonin vaelluskengät

Salomon on merkki, joka on kasvattanut suosiotaan lähivuosina. Ja etenkin tänä vuonna merkin vaelluskengät ovat löytäneet tiensä trenditietoisten jalkoihin. Kyllä, kuulit oikein – kookkaat ja teknisen näköiset vaelluskengät ovat nyt in! Tämä trendi sopii etenkin Suomen sääolosuhteisiin, sillä teknisillä ominaisuuksilla varustetut, kestävät kengät sopivat käytettäväksi kelillä kuin kelillä. Tänä vuonna jalkaan sopivat esimerkiksi Salomonin XT- ja Speedcross-mallit.

Salomon-kengät
Salomon-kengät

adidas Originals Gazelle

Eivätkö jykevät iskälenkkarit tai koripallokengät ole juttusi? Suuntaa siinä tapauksessa katse adidas Originalsin Gazelleihin. Tämä retromalli on löytänyt lähiaikoina tiensä useampienkin julkkisten, kuten eri laulajien ja näyttelijöiden, jalkaan. Kenkämallin suosio selittyy sen monikäyttöisyydellä ja minimalistisuudella. Pelkistetty malli on helppo yhdistää eri asuihin, ja siitä on saatavilla useita erilaisia värimalleja, aina luonnollisista sävyistä värikkäämpiin. Samaan trendiin sopivaa fiilistä löytyy myös adidas Originalsin Samba- ja Handball Spezial -kenkämalleista.

adidas Originals Gazelle
Vuoden 2023 trendisneakerit: adidas Originals Gazelle

Asicsin juoksukengät

Muistatko vielä vuosituhannen vaihteen suositut hopeanhohtoiset juoksutennarit? Nyt nämä hohtavat tennarit tekevät paluun! Asicsin juoksukengät, etenkin mallit GEL-1130, GEL-Kayano ja GEL-Nimbus, mätsäävät täydellisesti pinnalla olevaan Y2K-trendiin. Hopeisen mallin lisäksi myös raikas valkoinen toimii asuun kuin asuun yhdistettynä. Käytännölliset juoksulenkkarit sopivat juoksuradan lisäksi niin kaupunkireissuille kuin töihinkin, sillä ne ovat tukevat ja supermukavat.

Asics GEL-1130
Asics juoksukengät

New Balance 550

New Balancen 550-mallissa yhdistyy kaksi tämän hetken kovinta sneakertrendiä: paksupohjainen iskälenkkari ja retrohenkinen koripallokenkä. Ikoninen kenkämalli on monikäyttöinen, sillä se sopii niin rentojen collegehousujen kuin skarpimpien farkkujen pariksi. Tähän trendikkääseen sneakeriin voi pukeutua vaikka koko perhe, sillä siitä on saatavilla sekä aikuisten että lasten kokoja, aina vauvasta junioreihin saakka.

Vuoden 2023 sneakertrendit: New Balance 550
Trendikäs New Balance 550

Nike Air Force 1

Nike Air Force 1 on sneakermalli, joka ei mene koskaan pois muodista. Tämä klassikko on ehdottomasti yksi Niken suosituimmista kengistä, ja siitä löytyy useita eri värimalleja ja versioita. Kokovalkoinen tai kokomusta toimivat aina, mutta jos sellaiset löytyvät jo kenkävalikoimastasi, ehkä voit tänä vuonna valita värikkäämmät AF1:set? Mikä parasta, Air Force 1 on saatavilla useissa eri ko’oissa, aina vauvoista aikuisiin saakka.

Nike Air Force 1
Aina trendikäs Nike Air Force 1

Haluatko tietää, mitkä olivat viime vuoden suosituimmat sneakermallit? Löydät ne täältä.

 

Täältä löydät ohjeet, joiden avulla pidät valkoiset sneakerisi puhtaina.

 

Etsitkö uusia sneakereitä kevääksi? Tsekkaa JD:n valikoima täältä. 🔥

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus