jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Sneakerit | 8.10.2021

Syksyn 2021 trendikkäimmät sneakerit

Uusi vuodenaika kutsuu uusia sneakereitä, mutta millaiset ovat syksyn 2021 trendikkäimmät sneakerit? Otimme katsauksen syksyn sneakertrendeihin ja selvitimme, mitkä ovat kuumimmat mallit juuri nyt. Haluatko tietää enemmän? Jatka lukemista!

Sporttiset sneakerit teknisillä yksityiskohdilla

Monet meistä ovat työskennelleet jo pidemmän aikaa kotoa käsin. Sen myötä myös pukeutumisemme painopiste on siirtynyt mukavuuteen – asun tulee toimia sekä treenatessa että kotisohvalla makoillessa. Athleisure-muoti on täällä jäädäkseen, ja se näkyy myös sneakertarjonnassa, sillä nyt paikkansa kenkähyllystä löytävät myös sporttiset, teknisillä viboilla kruunatut kengät.

adidas Originals Ozweego suunniteltiin alunperin juoksukengäksi, mutta sittemmin siitä on tullut katujen rakastettu klassikko. Ja se on ymmärrettävää, sillä kengät sekä näyttävät hyvältä että ovat mukavat jalassa! Sama pätee myös Nike Air Max 90 -malliin, joka tarjoaa maksimaalista iskunvaimennusta sen pehmeän välipohjan ja legendaaristen Air-yksiköiden ansiosta. Tyylikäs ulkomuoto yhdistettynä maksimaaliseen mukavuuteen, mikä olisi sen parempaa!

Sneakertrendit 2021: sporttiset sneakerit

Kontrastia colour block -sneakereillä

Sää on epävakaa, illat harmaita ja välillä sataa vaakasuorassa – on sanomattakin selvää, että syksy on täällä. Lisää väriä asuusi colour block -sneakereillä, jotka tuovat piristystä asuun kuin asuun.

Ota haltuun kaksi syksyn trendiä kerralla, ja vedä jalkaasi retroa ja colour block -trendiä yhdistelevät New Balance 327 -sneakerit. Kenkämalli on saanut vaikutteensa merkin 70-luvun sneakereistä. Vaaleanpunaisen ja beigen murrettuja sävyjä yhdistelevä malli on hitti tänä syksynä. Myös Nike Air Max 270, jossa sporttinen tyyli yhdistyy teräviin värikontrasteihin, toimii aina.

Syksyn 2021 trendikkäimmät sneakerit, colour block -sneakerit

Retrosneakereiden suosiolle ei näy loppua

Retrohenkiset sneakerit jatkavat voittokulkuaan yhä edelleen syksyllä sekä hillitymmissä että värikkäämmissä kenkämalleissa. Yhdistä vintage-henkiset sneakerit trendikkääseen retrotakkiin, ja tyylisi on valmis!

New Balancen klassikko, 878-kenkämalli, on alkujaan juoksukenkä, mutta se tarjoaa sekä pehmeän askeleen että rennon ysärityylin. adidaksen LA Trainer menee vielä pidemmälle ajassa taaksepäin, sillä se lanseerattiin jo 80-luvun alkupuolella. Näillä sneakereillä erotut joukosta mihin ikinä menetkin, sillä kuten jo aiemmin kerroimme, colour block -sneakerit ovat tänä syksynä spot on.

Syksyn sneakertrendi, retrosneakerit

Haluatko lukea lisää syksyn trendeistä? Voit lukea katumuodin syksyn kuumimmista trendeistä täältä. Syksyn trendikkäimmät takit löydät puolestaan tästä postauksesta.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus