jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 14.9.2021

Syystakki etsinnässä – tässä ovat kauden takkitrendit

Syksy on täällä, on siis aika laittaa vaatevarasto syyskuntoon ja metsästää uusi syystakki. 🍂

Lyhyet lahkeet vaihtuvat pitkiin, sandaalit saappaisiin. Huolettoman T-paidan ja shortsien yhdistelmän korvaa nyt yhtä aikaa mukava ja tyylikäs collegeasu. Syysasun kuin syysasun kruunaa tietenkin kauteen sopiva takki. 

JD listaa, millaisia takkitrendejä nähdään tänä syksynä. Hihoilla vai ilman, cropattu vai pitkä helma? Tutustu listaukseen alla ja valitse mieleisesi trendi. 🙌

Pitkät parkatakit

Etkö sinäkään saa tarpeeksesi parkatakeista? Pitkä parka on aina tyylikäs sekä käytännöllinen; polveen asti ulottuva helma suojaa viimalta ja tuulelta ja saa sinut näyttämään trenditietoiselta. Topattu malli tuo lisälämpöä ja sopii myös talvikauteen. 

Kirkkaat värit

Go-to-sävyjen mustan ja harmaan lisäksi takeissa nähdään värikokeiluja koko väripaletin sävyissä. Myös miehet saavat kokeilla kirkkaampia sävyjä! Pysyttäydy yhdessä sävyssä tai lähde mukaan colour blocking -trendiin, ja yhdistele kahta tai useampaa väriä katseita keräävän retrolookin luomiseksi.

Retrotyyliset tuulitakit

Sillä vintage ei mene pois muodista koskaan, on retroilu sallittua myös tänäkin syksynä. Tuulitakki ei ole trendikäs valinta ainoastaan juoksulenkille, vaan se kruunaa katutyylin kuin katutyylin tuoden asuun ajatonta eleganssia.   

Liivit

Syystakki on trendikäs myös ilman hihoja; jos haluat tuoda syystyyliisi jotain erilaista, kokeile takin sijaan liiviä. Topattu liivi tuo asuun särmää ja lämmittää syyssäällä. Liivi sopii myös talveen, kunhan muistat pukea alle käsivarsia lämmittävän neuleen! 

Cropatut helmat

Cropattu on trendikästä! Vaikka kesä onkin ohi, croppihelmat eivät katoa katukuvasta kokonaan – talvella suositaan lyhyiden toppien sijaan cropattuja takkeja. The North Facen topattu Nuptse 1996 on croppitakkien ehdoton hitti, jonka löydät valikoimastamme eri värisävyissä. 

JD:n syystakkien valikoimasta löydät yllämainittujen trendien lisäksi paljon muuta, kuten luottosävyjä mustaa, harmaata, ja valkoista sekä topattuja ja kevyempiä takkimalleja, kuten tuuli- ja sadetakkeja suosikkimerkeiltä, kuten Nike, adidas Originals, The North Face ja Ellesse. Tutustu syksyn takkimallistoon kokonaisuudessaan täällä ja saatat pian toivottaa tervetulleeksi uuden suosikkitakkisi.

Pohditko, mitä muita trendejä tänä syksynä nähdään katumuodin saralla? Lue lisää JD:n syystrendejä listaavasta blogipostauksesta!

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus