jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 2.9.2021

Katumuodin syksyn 2021 trendit

Iltaisin on viileää ja ilmassa voi haistaa sateen jälkeisen tuoksun – syksy on taas täällä! 🍂 Sen kunniaksi päätimme ottaa katsauksen kauden trendeihin. Mitkä ovat syksyn vaate- ja sneakertrendit? Entäpä trendikkäimmät värit? Se selviää, kun jatkat lukemista. ⬇️

Väljiä oversized-vaatteita ja cropattuja yläosia

Mukavuudenhaluinen kiittää syksyn oversized-trendiä! Nyt ei tarvitse pukeutua kiristäviin ja puristaviin vaatteisiin, vaan mitä väljempi, sen parempi. 😎 Oversized-malliset vaatteet ovat täydellinen valinta syksyyn, sillä muhkeat vaatteet lämmittävät ja niitä on helppo kerrostaa. Ota oversized-tyyli haltuun pukeutumalla joko päästä varpaisiin väljiin vaatteisiin, tai yhdistä tiukka yläosa löysään alaosaan tai toisinpäin.

Luo mukava ja rento asukokonaisuus esimerkiksi Pink Soda Sportin vaaleanpunaisella hupparilla ja collegehousuilla. Niken väljässä collegepaidassa on trendikäs ja ajaton harmaa väri.

 

Vatsa saa nyt vilkkua, kun cropatut paidat ovat muodissa. Valitsitpa mieluiten tiukan cropatun topin tai väljän vajaamittaisen hupparin, mikä vain cropattu yläosa sopii syksyn asuun.

Ota kaksi trendiä haltuun kerralla luomalla ysärihenkinen combo yhdistämällä väljät cargohousut cropattuun paitaan. Katso mallia esimerkiksi Niken cargohousujen ja croppitopin yhdistelmästä. 👌 Jos haluat peittävämmän yläosan, valitse cropattu huppari, collegepaita – tai pitkähihainen paita adidas Originalsin tyyliin!

 

Kauden trendisävyt: harmaa ja vaaleanpunainen

Yleensä keväisin trendaava vaaleanpunainen on in myös tänä syksynä! Hempeän haalea vaaleanpunainen tuo piristystä syksyn pimeyteen. Hurmaa pukeutumalla kokonaan vaaleanpunaiseen, tai piristä asuasi vaaleanpunaisella vaatekappaleella.

Ellessen collegepaidalla ja -housuilla luot hattaranpunaisen asukokonaisuuden. Jos haluat asuusi vain ripauksen vaaleanpunaista, valitse esimerkiksi Levi’sin klassinen t-paita trendikkäässä vaaleanpunaisessa sävyssä.

 

Jos värikkäät vaatteet eivät ole juttusi, älä huoli! Tämän syksyn yksi trendiväreistä on tyylikäs ja minimalistinen harmaa, ja etenkin sen vaaleammat sävyt. Tee yksivärisestä asustasi mielenkiintoisempi yhdistelemällä harmaan eri sävyjä.

Rento asukokonaisuus syntyy Supply & Demandin collegehousuilla ja väljällä t-paidalla. Niken harmaalla korkeakauluksisella paidalla ja collegehousuilla luot tyylikkään, mutta taatusti supermukavan lookin.

 

Kruunaa tyyli platform-pohjilla tai retrosneakereillä

Retrosneakerit ovat olleet pinnalla tänä vuonna, eikä trendille näy loppua vielä syksylläkään. 👟 Tämän kauden trendikkäin valinta on sporttinen malli, jollaista isäsi olisi voinut käyttää nuoruudessaan. Sporttiset retrosneakerit ovat mukavat jalassa, ja sopivat yhdistettäväksi asuun kuin asuun.

Yksi syksyn trendikkäimmistä retromalleista on New Balancen 878. Jos sporttiset kengät ovat makuusi, tsekkaa Asicsin hopeanhohtoiset GEL-1090-sneakerit.

 

Lisää pituutta asuusi trendikkäillä platform-kengillä. Tänä syksynä korkeita platform-pohjia löytää niin kangastennareista kuin nahkaisista sneakereistäkin. Myös tutuista kenkämalleista on julkaistu nyt uusia, paksupohjaisia versioita.

Vaaleansävyisessä Nike Air Force 1 Pixel -kenkämallissa on paksu pohja, jolla saat helposti lisäsenttejä pituuteesi. Vansin klassikkomalli Sk8-Hi sai puolestaan trendikkään päivityksen platform-pohjaisessa Sk8-Hi Stacked -versiossa.

 

Shoppaile uusi tyyli syksyyn ja ota kauden trendit haltuun täältä. 🍂💯

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus