Air Max Day: Niken vuoden 2020 sneaker-uutuudet

Merkitse kalenteriisi päivämäärä 26.3.2020, jolloin juhlitaan Air Max -mallistoa ja sen historiaa. Nike esitteli malliston ensi kerran vuonna 1978, yli 40 vuotta sitten. Loppu on historiaa, sillä mallistosta kuoriutui vuosien saatossa kaikkien aikojen tunnetuin sneaker-sarja.

Klassikot palaavat uuden ulkomuodon saaneina, ja uusi malli toisensa jälkeen näkee päivänvalon: Air Max 720, Air Max 97, Air VaporMax ja monet muut. Voi jo pian väittää, että Air Max on kulttuuri-ilmiö. Kuinka monella muulla sneaker-mallilla on oma nimikkopäivänsä?

2020, what’s new?

Uuden vuoden ensimmäinen lanseeraus tapahtui vuoden alussa, kun Nike toi markkinoille klassikkomalli Air Max 90:n uusissa, retrohenkisissä värisävyissä mallin 30-vuotispäivän kunniaksi. 

Tammikuun lopussa lanseerattu  Air VaporMax 360 tuo lisää voimaa askeleeseen. Se on asetettu massivisen, Air-ilmatyynyillä varustetun pohjan päälle. Futuristen metalliset värisävyt tekevät vaikutuksen.

MX 720-818 taas ilmestyi helmikuun puolessa välissä. Malli on kuin suoraan leffoista Blade Runner ja The Terminator.

Want more? Tsekkaa koko mallisto sivuillamme nyt. Seuraavaa uutuutta ei tarvitse odotella pitkään, sillä Air Max 2090 lanseerataan juhlapäivänä, 26. maaliskuuta. Stay tuned!

Share

Mitä lukea seuraavaksi

Sneakerit l Editor

Kesän trendi: valkoiset kengät

Sneakerit l Editor

Uutuus: adidas Originals ZX22

Sneakerit l Editor

NMD_R1 V3: Moderni versio ikonisesta mallista