jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Sneakerit | 26.3.2020

Air Max 2090 lähietäisyydeltä

Tänään vietetään Air Max -päivää ja Nike lanseerasi juuri uusimman mallinsa: Air Max 2090. Täysin uudenlainen Air Max 2090 kuljettaa Air Max 90:sen DNA:ta tulevaisuuteen kunnioittaen samalla alkuperäistä mallia.

Tutustu Niken uusimpaan sneakeriin lähietäisyydeltä ja tsekkaa alta, kuinka voit copata ne itsellesi. Sneakeristä on saatavilla kokoja niin miehille, naisille kuin lapsillekin.

Air Max 2090

30 vuotta Air Max 90 -kenkämallista eteenpäin

Niken suunnittelijalegenda Tinker Hatfield loi Air Max 90 -mallin vuonna 1990. Silloin kenkä tunnettiin vielä nimellä Air Max III. Jo Air Max 1 oli ollut edistyksellinen malli, mitä tuli pehmustukseen, mutta Air Max 90 keskittyi SEKÄ tyyliin ETTÄ suorituskykyyn – ja siitä sai alkunsa Niken Air Max -sarja. Hatfield ei suunnitellut vain yhtä uutta kenkää, vaan hän antoi suunnan suurelle joukolle sneakereitä.

Nyt Air Max 90 -mallin 30. juhlavuotena Nike ei ole vain herättänyt henkiin ja päivittänyt ikonista kenkämallia, vaan myös käyttänyt alkuperäisen kengän linjoja täysin uuden siluetin luomiseen. Uudessa kengässä on säilytetty alkuperäisen mallin kannan kurasuoja ja pohjan muoto, mutta alkuperäisestä versiosta tutut värikkäät osiot leikittelevät läpikuultavuuden eri tasoilla. Air Max 2090:sessä on virtaviivainen tekstiilipäällinen, johon läpikuultavat osiot tuovat futuristista ilmettä. Värimalleihin Nike on etsinyt vaikutteita kulkuneuvojen tulevaisuudesta, mikä onkin kunnianosoitus sille, että myös ensimmäiset AM90-kengät saivat vaikutteensa italialaisista urheiluautoista.

Air Max 2090

Myös Air-yksikkö on saanut päivityksen uudessa mallissa. Se ei ole vain hiukan aiempaa isompi, vaan 200 prosenttia suurempi kuin Air Max 90 -mallissa. Isompi Air-yksikkö tarkoittaa maksimaalista pehmustusta, jonka tarkoituksena on tarjota mukavuutta koko päiväksi. Air Max 2090 -mallin ulkopohja on päivitetty flex grooves -muotoilulla, joka lisää pohjan joustavuutta ja luonnollista fiilistä.

Uusi kenkämalli on viimeistelty cropatulla Swoosh-logolla ja kannan alkuperäisellä logolla, joka on tuttu myös Air Max 90 -mallista.

Air Max 2090

Coppaa itsellesi pala tulevaisuutta

Air Max 2090 on NYT saatavilla JD:ltä miesten, naisten ja junioreiden koossa! Tsekkaa koko mallisto täältä. 🔥🔥

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus