jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Sneakerit | 17.1.2020

NIKE AIR MAX 90 – JO 30 VUOTTA!

Ikoninen Nike Air Max 90 julkaistiin ensimmäistä kertaa vuonna 1990. 👟 Nike päätti juhlia sneakereiden 30-vuotista taivalta tuomalla ne takaisin uusissa upeissa värimalleissa! 💥

Nike helli sneakerheadeja julkaisemalla Air Max 90 -sneakereistä uusia freesejä värimalleja sekä pari alkuperäistä värimallia. Sneakereitä on saatavilla koko perheelle sopivissa ko’oissa. Lue alta, kuinka yksi Niken ikonisimmista malleista näki päivänvalonsa ja tsekkaa, kuinka voit copata itsellesi tuoreimmat värimallit! 👇

Näin Air Max 90 sai alkunsa

Nike Air Max 90 julkaistiin jo kolmekymmentä vuotta sitten, ja yhä edelleen sneakerit ovat vakiintunut osa katukuvaa. Mistä ne sitten saivat alkunsa?

Nike huomasi 90-luvun alussa ajavansa sneaker-kulttuuria merkin juoksukengillä. Myös Niken kengissä käytetty Air-teknologia oli selvästi saanut kuluttajien hyväksynnän. Air Max -kenkien suunnittelija Tinker Hatfield päättikin, että Air Max II:sen seuraajassa tulisi olla vieläkin paksumpi välipohja, kapeampi muotoilu ja entistä suuremmat Air-ikkunat. Niin syntyi rohkeasti muotoiltu ja suorituskyvyltään hiottu Air Max 90.

Nike Air Max 90 sneakerit

Air Max 90 -sneakerin tunnetuimmat elementit syntyivät, koska sen suorituskyky ja tyyli hiottiin huippuunsa. Kannan Air-yksikköä korostettiin ja välipohjaa paksunnettiin, jotta se tarjoaisi parempaa pehmustusta ja vaimentaisi iskuja paremmin. Tämän vuoksi kengät näyttivät muhkeammilta, ja se sai ne aikanaan erottumaan muista matalammista juoksukengistä.

Muhkean ulkomuotonsa lisäksi Air Max 90 -sneakereissä oli korkeampi varsi, joka toi lisätukea juoksuun. Muotoilultaan kengät muistuttivat niin juoksukenkiä kuin koripallokenkiäkin. Monipuolisen suorituskykynsä ansiosta Air Max 90 -sneakerit ovatkin löytäneet tiensä kaduille, ja löytyvät nykyisin muidenkin kuin juoksijoiden jaloista.

Nike Air Max 90

Uuteen vuosikymmeneen päivitetty versio

Air Max 90 niittää suosiota yhä edelleen kolmenkymmenen vuoden jälkeen, nykyaikaan päivitettynä versiona. 🔥 Kunnianosoituksena sneakerin 30-vuotiselle taipaleelle Nike droppasi sneakeristä uusia rohkeita värimalleja, ja toi sen lisäksi takaisin kaksi originaalia värisävyä – kokovalkoisen ja kokomustan! 👟 👟

Tinker Hatfieldin legendaarinen muotoilu on edelleen nähtävissä uusimmissa Air Max 90 -malleissa, ja muotoilua on viety vieläkin lähemmäs alkuperäistä AM90-lookia. Sneakereita on saatavilla sekä miehille, naisille että lapsille.

Tsekkaa ja coppaa itsellesi uusimmat Air Max 90 -sneakerit täältä.🔥 🔥

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus