jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Sneakerit | 27.12.2022

Vuoden 2022 suosituimmat sneakerit

Klassikkoja ja trenditennareita. 👟

Tämän vuoden suosituimpia kenkämalleja yhdistää se, että ne ovat ajattomia, vuodesta toiseen suosiota kerääviä klassikkomalleja. Jatka lukemista, jos haluat tietää mitkä olivat vuoden 2022 suosituimmat sneakerit!

Vuoden 2022 suosituimmat sneakerit

Nike Air Force 1

Nike Air Force 1 on yksi vuoden ehdottomista suosikeista, eikä se ole yllätys. Tämä kenkä pysyy suosiossa vuodesta toiseen. Kokovalkoinen Triple White -värimalli myydään aina vauhdilla loppuun, kun varastoa täydennetään. Perinteisten kokovalkoisen ja kokomustan mallin lisäksi kengästä julkaistaan jatkuvasti uusia päivitettyjä versioita, kuten esimerkiksi Air Force 1 React, Air Force 1 Shadow ja Air Force 1 Mid.

 

Air Force 1 on sneakereiden ehdoton klassikko, joka tulisi löytyä jokaisen kenkäkokoelmasta. Kengästä on saatavilla useita eri värejä ja malleja, joiden joukosta on helppo löytää omaan tyyliin sopivat sneakerit. Joko sinulla on omat AF1:set?

Ikisuosikki Nike Air Force 1
Vuoden 2022 suosituimmat sneakerit: Nike Air Force 1

Nike Air Max 95

Esimerkiksi monien räppäreiden suosima Nike Air Max 95 oli myös yksi vuoden 2022 suosituimmista sneakereistä. Tiesitkö, että ihmisen anatomiasta inspiroitunut ja minimalistilla brändäyksillä viimeistelty kenkä on ensimmäinen Air Max -malli, jossa on Air-ilmatyynyt myös kengän etuosassa?

 

Air Max 95 on ajaton klassikko, jolla kruunaat katu-uskottavan asusi tyylillä. Kengästä löytyy useita eri värimalleja niin miehille, naisille kuin lapsillekin.

Vuoden 2022 suosituimmat sneakerit: Nike Air Max 95
Vuoden 2022 suosituimmat sneakerit: Nike Air Max 95

New Balance 2002R

Yksi vuoden 2022 suosituimmista sneakereistä oli New Balancen 2002R, joka sopii täydellisesti tällä hetkellä pinnalla olevaan daddy sneaker -trendiin. Tämänhetkistä katumuotia ilmentävä ja 2000-luvun alun henkeä huokuva kenkämalli nousi trendien aallonharjalle vuonna 2021, ja pysyy siellä edelleen.

 

Retrohenkisessä 2002R-mallissa on hengittävää verkkokangasta ja mokkanahkaa yhdistelevä päällinen sekä tukeva pohja. Kun puet tämän kengän jalkaasi, ymmärrät viimeistään mistä kengän suosio johtuu – näiden kenkien mukavuus on vertaansa vailla!

Trendikäs New Balance 2002R
Harmaa New Balance 2002R

Fila Disruptor II

Fila Disruptor II pysyttelee suomalaisten suosikkina vuodesta toiseen. Eikä ihme, sillä näillä chunky-sneakereillä saat lisäpotkua asuun helposti.

 

Nostalginen kenkämalli Disruptor suunniteltiin jo 90-luvulla, mutta hitiksi se nousi varsinkin viime vuosikymmenen lopulla. Kenkämalli on varustettu tukevalla, paksulla pohjalla, laadukkaalla nahkapäällisellä ja retroa huokuvilla yksityiskohdilla. Kokovalkoisen mallin lisäksi suosittuja ovat värikkäillä yksityiskohdilla viimeistellyt valkoiset sneakerit.

Valkoinen Fila Disruptor II
Vuoden 2022 suosituimmat sneakerit: Fila Disruptor II

Converse All Star Lift High

Conversen All Star -kengillä on jo yli satavuotinen historia, sillä kyseisen malliston ensimmäinen kenkämalli näki päivänvalon vuonna 1917. Yksi vuoden 2022 suosituimmista kenkämalleista oli päivitetty versio Conversen klassisesta All Star High -mallista – Converse All Star Lift High!

 

Converse All Star Lift High -tennareita on saatavilla useissa eri väreissä sekä aikuisten että lasten ko’oissa. Ikoninen muotoilu on viimeistelty kengän kumisella, varpaita suojaavalla etuosalla. Trendikkään All Star Lift High -mallin erottaa perinteisestä sen tuplapaksusta kumipohjasta. Conversen kangastennarit ovat pysyneet suosittuina jo vuosia, eikä se ole mikään ihme. Pelkistetty kenkämalli sopii jokaiseen tyyliin ja on helppo yhdistää mitä erilaisempiin asuihin – ja Lift High -versiolla saat vielä lisäsenttejä asuusi!

musta Converse All Star Lift High
valkoinen Converse All Star Lift High

Löytyykö sinun kenkäkokoelmastasi jokin näistä vuoden 2022 suosituimmista kenkämalleista? Jos haluat päivittää tyyliäsi, shoppaa uudet sneakerit täältä.

 

Jos lempisneakerisi kaipaavat hoitamista, tsekkaa tämä JD:n opas valkoisten kenkien puhdistamiseen.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus