jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 29.12.2022

Top 5 suosituinta UGG-kenkämallia TikTokissa

Jälleen yksi legendaarinen kenkäklassikko tekee paluun, kun UGG esittelee uudet kenkämallinsa. Kenellekään varmasti jää epäselväksi miksi brändin suosio on taas pilivssä – yltiömukava UGG on talvikenkien ykkösssuosikki! Me JD:llä listasimme TikTokin suosituimmat UGG-mallit juurii nyt. Mikä näistä helmistä on sinun suosikkisi?

UGG-tossut

UGG bootsit

UGG Tasman

Ensimmäisen paikan vie uutuus UGG Tasman. Kenkämallin hashtagilla on peräti 32 miljoonaa katsontakertaa! Malli muistuttaa kotitossuja, mutta käytännöllisen muotoilun ja paksun pohjan vuoksi se soveltuu myös ulos.

 

Malli on saatavana lämpimissä värisävyissä, kuten beige ja ruskea, sekä luottosävyissä, kuten mustassa. Päällinen on sulavaa mokkanahkaa ja vuori pehmoista lampaanvillaa. So comfy! Yhdistä ylisuureen huppariin, leggingseihin ja korkeavartisiin sukkiin.

 

@klubera11

I’m about to have a collection of all the colors lol 😆 #uggs #uggslippers #ugg #uggtasman

♬ origineel geluid – Krista Ros

UGG Mini

Seuraava malli on monelle tuttu vuosien takaa. UGG Mini on klassikko, jolla viimeistelet asusi tyylikkäästi, mukavuudesta tinkimättä. Löydät mallin  JD:ltä tyylikkäässä mustassa värisävyssä!

 

UGG Ultra-Mini on varustettu lyhyemmällä viistolla varrella. Perinteisestiä australialaisista kengistä inpisraationsa saava malli on kaikessa yksinkertaisuudessaan minimalistinen helmi.

 

Näillä bootseilla on miltei 20 miljoonaa katselukertaa TikTokissa! 🤯

 

@_withsarah

Ugg mini boots 🥹 unboxing and try on!! Perfect fall or winter boot, so comfortable and warm not to mention insanely cute @UGG® #ugg #uggs #uggminis #cozy #comfortable #uggminiunboxing #uggseason #uggsboots #uggboots #amazonboots #amazonstyle #fallboots #fallboots2022 #amazonfashion #ugglife #uggstyle

♬ original sound – Sarah Lapierre

 

UGG Platform

Jalat maassa, pää pilvissä! UGG Platform valloittaa paksulla pohjallaan, joka on yli kolme kertaa korkeampi kuin klassisessa designissa. Mallia on katsottu yli puoli miljoonaa kertaa TikTokissa.

 

@hollie.hobin

The ‘it’ girl of Uggs #uggplatforms #uggs #bellahadid #fashion #ootd #autumnfashion #bellahadidstyle

♬ BILLIE EILISH. – Armani White

UGG Funkette

UGG-bootsien palattua parrasvaloihin tuotemerkki on on jättänyt jälkensä muotimaalimaan myös täysin uusilla malleilla. Yksi uutuuksista on UGG Funkette, paksupohjainen pörröisellä lampaannahalla vuorattu tossumalli. Me emme saa tarpeeksemme! ☁️ ☁️

 

Yhdistä Funkette bootcut-farkkuihin ja tyyli on taattu! Malli toimii sukilla tai ilman – päätös on sinun!

 

@yeshipolitoo

Styling my new @UGG® #uggfunkette #uggs #stylinguggs #uggslippers #uggsoutfit

♬ Sunny Day – Ted Fresco

 

UGG Drizlita

Kohta olosuhteet tyylissä! UGG Drizlita on kenkä, joka sopii joka säähän kuin säähän. Kumikenkää mukailevassa mallissa on vedenkestävä pinta ja nilkan ylle ulottuva varsi. Vuori on UGG-kengille omaista pehmeää lampaannahkaa. Normaaleihin kumikenkiin verrattuna Drizlita on muotoilultaan vakaa ja tukeva. Drizlita on täydellinen valinta, kun sääennuste näyttää epävaakalta! ☔ Saatavana oliivinvihreässä ja mustassa värisävyssä.

 

https://www.tiktok.com/@hceulemans/video/7065025072355921157?embed_source=121331973%2C120811592%2C120810756%3Bnull%3Bembed_name&is_copy_url=1&is_from_webapp=v1&refer=embed&referer_url=blog.jdsports.se%2Ftopp-5-virala-uggs-pa-tiktok%2F&referer_video_id=7065025072355921157

 

Inspiroiduitko jo? Tutustu UGG-mallistoomme kokonaisuudessaan täällä. Jos satut löytämään uuden suosikin, älä unohda esitellä sitä TikTok-videolla! 🎉

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus