jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Sneakerit | 13.12.2019

Varustaudu Star Wars: The Rise of Skywalker -elokuvaan näillä sneakereillä

Joko olet hankkinut omat lippusi Star Wars: The Rise of Skywalker -elokuvan ensi-iltaan? Uusin Star Wars -elokuva saapuu leffateattereihin keskiviikkona 18.12. JD:llä myytävästä adidas x Star Wars -mallistosta löydät jokaisen Star Wars -fanin unelmasneakerit. 👟 Nämä jalassa olet valmis kohtaamaan Voiman valoisat ja pimeät puolet. 🔥

Star Wars -elokuvasarjan yhdeksännessä episodissa, Star Wars: The Rise of Skywalker, taistellaan viimeisen kerran vapaudesta. J.J. Abramsin ohjaama elokuva on yhdeksänosaisen Skywalker-saagan uusin ja samalla viimeinen osa. Elokuvassa on mukana myös suomalainen näyttelijä ja entinen koripalloilija Joonas Suotamo, joka on ollut mukana myös aikaisemmissa Star Wars -elokuvissa. Suotamo näyttelee elokuvassa pitkää, karvaturkkista olentoa Chewbaccaa.

 

adidas x Star Wars -mallisto

adidas x Star Wars -mallistossa adidaksen suositut sneakermallit yhdistyvät Star Warsin maailmasta tuttuihin hahmoihin ja teemoihin. Malliston coolit sneakerit kruunaavat lookin ja viestivät myös muille Star Wars -intohimostasi.

JD:ltä löydät nämä adidas x Star Wars -malliston tuotteet:

adidas x Star Wars Nite Jogger R2D2

 

adidas x Star Wars Alphaedge 4D

 

adidas x Star Wars Ultra Boost 19

 

adidas x Star Wars NMD_R1

 

adidas x Star Wars Ultra Boost S&L

 

Shoppaa adidas x Star Wars -malliston tuotteet täältä.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus