jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Sneakerit | 3.6.2021

Vans: Make Your Own Way

Jos joku sneaker on kulmakivi jokaisen kesäasuissa, niin se on Vans Old Skool! Tänä kautena Vans on värvännyt Euroopan viisi Musicians Wanted -finalistia näyttämään sinulle heidän Old Skool -tyylinsä.

Tsekkaa artistit ja heidän tyylinsä, sekä Vansin uutuudet alta!

Vans Old Skool

‘Musicians Wanted’

Vuonna 2020 Vans lanseerasi Musicians Wanted -kisan ensimmäistä kertaa maailmanlaajuisesti. Kisan tuomaristossa ovat mukana suuret nimet, kuten Vansin globaali musiikin lähettiläs ja Grammy-voittaja Anderson.Paak, sekä Nilüfer Yanya, J.I.D ja Bohan Phoenix. Kisaan osallistui yli 4000 muusikkoa näyttämään taitonsa.

Atlantassa syntynyt, nykyisin Lontoossa asuva räppäri JoeJas julistettiin Euroopan voittajaksi. Nyt JoeJas ja neljä muuta finalistia kertovat omat ainutlaatuiset tarinansa Vansin uusimman kampanjan, Make Your Own Way:n, kautta. Brändi haluaa juhlistaa luovaa ilmaisua ja JoeJas, Nikaa, NTT, YGGL ja Duck Baleno tekevät juuri niin.

Vans Make Your Own Way

Old Skool -tyyliä

Old Skool on yksi Vansin ikonisimmista malleista – ensimmäinen Vans-sneakeri, jossa oli nykyisin jo legendaarinen sivulaidan raita eli Sidestripe! Sneaker-malli on pysynyt klassikkona julkaisustaan asti. Nyt nämä muusikot pukeutuvat ajattomiin värimalleihin, joita voit käyttää sesongista toiseen.

Haluatko astella kaduilla legendaarisessa tyylissä? Shoppaile Vans Old Skool -kengät ja Vansin uutuudet nyt!

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus