jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 9.6.2021

JD Summer Edition: Kesän 2021 trendit

Yassss, summer is full on! Hellepäivät eivät ole enää vain kaukainen unelma, sillä lämpöä ja aurinkoa riittää. Me JD:llä alamme jo puolestaan lämmetä kesän 2021 muodille, joka pitää sisällään lyhyitä helmoja, hentoja pastellisävyjä ja ylisuuria leikkauksia – unohtamatta pikeepaitoja ja vekkihameita, joita tennistyyli tuo mukanaan. Joko olet hurahtanut mätsäävistä ylä- ja alaosasta koostuviin setteihin?

Tämä on ensimmäinen osa JD:n Summer Edition -blogisaagassa, jossa fiilistellään kesää kolmessa eri blogipostauksessa. Jos olet valmis inspiroitumaan, jatka lukemista ja ota selville sytytkö sinä tämän kesän trendeille! 💯

1. Tennistyyli

Activewear is the real deal! Urheiluvaatteita voi pitää nyt muuallakin kuin urheillessa. Yksi kesän hiteistä on tennistyyli. Laskostetut hameet, T-paitamekot, tennisshortsit ja pikeepaidat tuovat kesätyyliisi raikkaan tuulahduksen. Jos rakastat retroa, yhdistä tennisaiheinen collegepaita pyöräilyshortseihin ja lunasta paikkasi kauden trendsetterinä. Lisää asuun vielä pitkävartiset varresta raidoitetut sukat kirsikaksi kakun päälle. 🎾

Tennistyyli

2. Väljät leikkaukset

Hyviä uutisia kaikille ylisuuria vaatteita rakastaville, sillä oversized fit on tämän kesän juttu! Väljä yläosa yhdistyy trendikkäästi tyköistuvaan alaosaan, kuten biker-shortseihin. Poikaystävät, pitäkää vaatteistanne kiinni! 

Väljät leikkaukset

3. Setit

Tämän kesän ehdoton hitti ovat myös ylä- ja alaosasta koostuvat yhteensopivat setit, joita löytää moneen makuun. Vaatekerta hellepäivään? Cropattu toppi ja shortsit ovat loistovalinta. Rento ilta chillaillen? Asuvalintasi on hupparista ja collegehousuista koostuva verryttelyasu. Setti myös yksinkertaisuudessaan pelastaa asukriisin kuin asukriisin – tyylisi ollessa taattua timanttia.💎

Setti

4. Pastellinsävyiset asut

Rakastatko vaaleanpunaista? Onko suosikkivärisi lila? Hurahditko tänä kesänä vaaleanvihreään? Tulet hullaantumaan tämän kesän muodista, sillä pastellit ovat nyt kaikkialla! Jos haluat olla ultratrendikäs, mätsää kaksi kesän hittitrendiä ja valitse yhteensopiva setti pastellivärissä.

pastellinsävyiset asut

5. Croppitopit

Kesä on periaatteessa synonyymi sanalle cropattu toppi, eikö? Mallilla ei ole väliä, sillä kesän croppitopit vaihtelevat aina rinnan alle ulottuvista urheiluliivitopeista napaa hipoviin T-paitoihin. 

Trendikäs vaihtoehto on myös sipaista oversized-T-paita solmulle. Yhdistä croppitoppi legginseihin ja löysiin collegehousuihin, jos haluat lopputuloksen olevan puhdasta 🔥🔥🔥.

cropatut topit

Jos metsästät vielä unelmiesi kesätyyliä tai haluat tietää mikä muu on in tänä kesänä, tutustu JD:n tuoreimpiin uutuuksiin täällä.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus