jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Sneakerit | 23.7.2020

Uutuus: Nike Air VaporMax 2020 Flyknit

Se on virallista. Nike droppasi uuden Air VaporMax 2020 Flyknit -kenkämallin, joka on seuraava askel Niken matkalla kohti hiilijalanjäljen ja jätteen laskemista nollaan; Move to Zero.

Kestävä näkökulma mielessä valmistetun sneaker-mallin painosta vähintään 50 prosenttia on kierrätettyä – that’s a lot of rubbish!

Lue alta lisää ja tsekkaa, kuinka voit copata mallin.

Nike Air VaporMax 2020 Flyknit

Move to Zero

Nike suhtautuu vakavasti planeettamme suojelemiseen ja Move to Zero on heidän matkansa kohti hiilijalanjäljen ja jätteen laskemista nollaan, urheilun tulevaisuuden suojaamiseksi. He ovat tehneet isoja muutoksia!

He arvioivat ja keksivät uudelleen jatkuvasti materiaaleja, joita tuotteisiin käytetään, sekä arvioivat niiden valmistamiseen käytettyjä prosesseja. Osana heidän matkaansa, Nike on luonut täysin uuden VaporMax-mallin käyttäen kierrätettyjä materiaaleja ja täysin uudenlaista, kokopitkää Air-yksikköä.

Niken tuotesuunnittelun johtaja Jesi Small sanoi:

“Halusimme tarkastella Niken jätevirtojen lisäksi muita teollisia jätevirtoja, ja kuinka voisimme hyödyntää noita materiaaleja. Annoimme sen vaikuttaa paljon päätöksentekoomme.”

Air VaporMax 2020 Flyknit design

(📷: Nike)

Nike Air VaporMax 2020 Flyknit lähietäisyydeltä

VaporMax 2020 -kenkämalliin käytetään ylijäämämateriaaleja suoraan tehtaan lattialta! Nike on muuttanut jätteen uudeksi tuoreeksi innovaatioksi. Uusi rohkea tyyli, jolla on pienempi hiilijalanjälki – win-win!

Uudessa sneakerissä on joustava, kierrätetty Flyknit-päällinen, joka antaa sille täysin uuden ilmeen ja fiiliksen. Juuri dropanneessa ‘Pure Platinum’ -sävyisessä OG-mallissa on kudottuja, monivärisiä yksityiskohtia ja TPU:sta valmistettu kantaa tukeva osio, joka ei voi jäädä huomaamatta.

Kengän alapuolella on vallankumouksellinen, yhdestä osasta koostuva VaporMax Air -yksikkö. Siinä on enemmän Air-yksikköä kuin koskaan aiemmin, samalla kun sen valmistamiseen on käytetty vähintään 75 prosenttia kierrätettyä TPU:ta. Kengät eivät vain luo tietä kestävämmälle menetelmälle, vaan niiden valmistamiseen on käytetty myös 100 prosenttisesti uusiutuvaa energiaa.

Sneakereissä on pitävä, kierrätetty kuminen Nike Grind -ulkopohja sekä nopea Flyease-nauhoitus, joka pitää jalan tukevasti paikallaan. Kenkämalli on viimeistelty sivulaidan ikonisella Swoosh-logolla.

Air VaporMax 2020 Flyknit

Coppaa sneakerit

Haluatko päivityksen tyyliisi, ja samalla tehdä oman osasi planeettamme hyväksi? Tsekkaa Nike Air VaporMax 2020 Flyknit -mallisto nyt.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus