jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Lifestyle | 28.7.2020

Eeva Järvinen ja Benjamin Karmi: vinkit kesään Suomessa

Kesä Suomessa on tänä vuonna suosittu vaihtoehto. Myös vaikuttaja jos toinenkin viettää nyt lomansa kotimaassa. JD haastatteli vaikuttajapari Benjamin Karmia (@sirbenjy) ja Eeva Järvistä (@eevakatariinajarvinen) heidän kesälomasuunnitelmistaan. Mikä on pariskunnan suosikkikohde? Mitä urheilulajeja he harrastavat tänä kesänä? Jatka lukemista ja inspiroidu.

“Kesäsuunnitelmamme ovat spontaaneja”

Pariskunta ei ole vielä suunnitellut kesälomamatkaa, vaan luottaa go with the flow -asenteeseen. Yksi kesälomahaaveista on yöpyä Hangossa.

– Kesäsuunnitelmamme ovat spontaaneja. Ainoa suunnittelemamme asia on mökkeillä niin paljon kuin mahdollista. Asumme Helsingin keskustassa, joten luontoon pääsy silloin tällöin tekee äärimmäisen hyvää. 

Parin mukaan mökkeily ja ajanvietto luonnossa ovat saaneet tänä vuonna aivan uuden merkityksen. 

Luonnossa ilma on raikasta ja luovuus saa aivan uudet ulottuvuudet. Etenkin meri ja merellä veneily on todella rauhoittavaa ja ihanaa.  Paras lääke stressiin on ehdottomasti viikonloppu mökillä ilman puhelinta!

Pariskunnan suosikkilajit tänä kesänä ovat jalkapallo, ulkosali sekä kävely luonnossa. 

 

”Helsingissä on kesäisin tietynlaista taikaa”

Eevalla ja Benjaminilla kolme suosikkikohdetta kesään: Kabböle, Porvoo ja Helsinki. Kabbölessa on Benjaminin mökki, jossa pariskunta pääsee rentoutumaan merenrannalla veneillen, uiden, mökkiaskareita tehden, saunoen, luonnossa treenaten ja mustikoita keräillen. Parasta mökkeilyssä on kuitenkin ajanvietto rakkaiden kanssa. 

Porvoo taas on Benjaminin kotikaupunki, jonne pari suuntaa tunnelman vuoksi.

Porvoo on upea kesäkaupunki. Siellä vallitsee ihana tunnelma esimerkiksi vanhassakaupungissa. Jokiranta on kaunis ajanviettopaikka ystävien ja perheen kanssa.

Myös Helsinki sijoittuu Eevan ja Benjaminin suosikkikohteiden listalle. Syitä on monia, mutta pariskunta nostaa niistä esille esimerkiksi kesätunnelman ja ystävät.

Helsingissä on kesäisin tietynlaista taikaa. Kaikilla on todella hyvä, yhteisöllinen fiilis. Kaikki on lähellä; voi viettää iltaa vaikka espan puistossa, jatkaa iltaa ja kävellä kotiin illanvieton jälkeen. Helsingissä on rajattomat mahdollisuudet tehdä asioita, eikä oikeastaan koskaan tule tylsää. Myös suurin osa ystävistämme asuu Helsingissä.

Minne Eeva ja Benjamin suuntaavat sitten, kun matkustelu on taas mahdollista? Pari ei ole suunnitellut vielä seuraavaa ulkomaanmatkaa, mutta he haaveilevat pääsevänsä talvella lämpimään, esimerkiksi Balille.

Lisää vinkkejä vaikuttajilta? Lue täältä, mitä fitness-mimmit Veera ja Tiia suunnitelevat tälle kesälle.

Muita vinkkejä lomalle Suomeen löydät täältä.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus