jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Sneakerit | 3.9.2020

Uutta: adidas Clean Classics

Jo vuosikymmenien ajan adidas Originals on luonut joitain kaikkien aikojen ikonisimmista kenkämalleista. Nyt brändi on tehnyt isoja muutoksia tuotantoonsa torjuakseen yhtä sukupolvemme suurimmista ongelmista; muovijätteen määrää.

adidas Clean Classics

adidas Originalsin Clean Classics -mallisto antaa sinulle mahdollisuuden tehdä tietoisempia valintoja, sillä se on valmistettu ympäristöä säästävistä materiaaleista. Mallisto sisältää uusia versioita adidaksen ikonisimmista kenkämalleista. Malliston kenkien päälliset on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista ja pohjat uusiutuvasta, kierrätetystä kumista. Näiltä malleilta voit odottaa maksimaalista mukavuutta ja tuttua kolmiraita-tyyliä. Tsekkaa mallisto ja lue lisää alta.

Käytä vähemmän, roskaa vähemmän

adidas on käynyt läpi tuotantoprosessejaan ja löytänyt kestävämpiä ratkaisuja, jotka sitouttavat jatkuvaan uuden luomiseen.

Clean Classics

Ikonisten Stan Smith, Superstar Bold ja Continental 80 -kenkämallien uudet versiot on valmistettu Primegreenistä, joka on valikoima suorituskykyisiä kierrätettyjä materiaaleja. Kenkien päällisten materiaaleista vähintään 50 prosenttia on kierrätettyjä. Tämä vähentää uusista raaka-aineista tuotetun, ympäristöön vaikuttavan, materiaalin määrää.

adidas Clean Classics

Uudet kenkämallit on varustettu paperista valmistetuilla nauhoilla ja luonnonkorkkisilla pohjallisilla, jotka on tehty uusiutuvista luonnonmateriaaleista. EVA Boom -välipohja auttaa pitämään järvet puhtaina. Uusimmasta mallistosta löydät siis adidaksen tutut retroikonit vähemmillä ympäristövaikutuksilla – win-win!

Coppaa kenkämallit omaksi

Haluatko hankkia päivityksen lookiisi ja tehdä samalla oman osasi planeettamme hyväksi? Tsekkaa Clean Classics -mallisto nyt!

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus