jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 11.9.2020

Naisten takit syksyyn

Syksy saapuu, ja on taas kerrospukeutumisen aika. Me JD:llä rakastamme kerrospukeutumista – entä sinä? 🍁🍂

Katseenvangitseva syystyyli koostuu kauden väripalettiin sopivista vaatteista, saappaista tai nilkkureista, lämpöä tuovista asusteista sekä, ennen kaikkea, tyylin sinetöivästä takista.

JD tietää, mitkä takkimallit ovat in tänä syksynä. Millaisen sinä valitset?  

Huomion keskipisteenä myös pimeällä

Pimeneviin syysiltoihin sopii trendikäs, pimeässä hohtava malli. Jos et saa tarpeeksesi heijastavista takeista, on Ellesse go-to brändisi. Valitse trendikäs toppatakki viileisiin iltoihin ja kevyempi tuulitakki päivään.

 

Kun tyyli ja mukavuus kohtaavat

Toppatakki on talven ykkösvalinta, mutta miksi sitä ei voisi käyttää jo syksyllä? Topattu takki kruunaa tyylin kuin tyylin katu-uskottavasti. Kestosuosikki The North Face Nuptse 1996 herää eloon sähkönsinisessä kuosissa. Entä vakuuttaako Niken pitkä parka, yksi kauden trendikkäimmistä malleista, sinut? 

 

Crop it like it’s hot

Cropattu helma tuo särmää takkiin kuin takkiin. Niken sporttinen croppitakki on viimeistelty Swoosh-logolla selässä. Ellessen vaaleanpunainen malli huokuu retroa. 🔥

 

Sporttimimmin go-to malli

Activewear-trendi ulottuu syksyllä myös ulkovaatteisiin – urheilullista takkia on lupa käyttää muuallakin. Under Armourin futuristinen takki hehkuu metallinsävyssä, Columbian harmaanruskea malli taas viimeistelee asun maanläheisesti, mutta varman trendikkäästi. 

 

Tutustu JD:n takkivalikoimaan kokonaisuudessaan täällä.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus