jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Sneakerit | 24.12.2018

Time to shine – joulu ja uusivuosi metallisävyissä

Joka vuosi joulu ja uusivuosi tuovat takaisin kiillon ja kimalluksen, jotka valtaavat kadut ja näkyvät niin vaatteissa kuin kengissäkin, lenkkareista korkkareihin. Loppuvuoden juhliin voi valita kokometallisen asun kuten kultaisen juhlamekon, mutta vähempikin riittää – myös pienemmät hopean tai kullan sävyiset yksityiskohdat vangitsevat katseita. Esimerkiksi pikkumustaan voi yhdistää kimaltavat korkkarit – tai lenkkarit!

Hyppää vuoteen 2019 metallinhohtoisissa kengissä

Viime vuosina sneakeristä on tullut joka paikan kenkä: niitä ei enää käytetä vain vapaa-ajalla tai urheilutarkoitukseen vaan ne voi yhdistää mihin tahansa asuun. Sneakerit työpaikalla ovat tavallinen näky, ja onpa niitä nähty punaisella matollakin. Eipä ihme, sillä ne ovat mukavat jalassa ja keventävät askelta huomattavasti 10 sentin korkoihin verrattuna. Ne sopivat täydellisesti myös joulun ja uuden vuoden juhlintaan.

Aloita siis uusi vuosi 2019 tyylillä ja juhli koko yö ilman kipeitä jalkoja. Vaihda korkkarit katuvalmiisiin sneakereihin, jotka kimmeltävät vähintään yhtä kirkkaasti kuin glitterkorkkarit. Olitpa menossa baariin juhlimaan tai kaupungille katsomaan raketteja, lenkkareita ei voita mikään.

Sneaker-inspiraatiota jouluun ja uuteen vuoteen

Meillä JD:llä vuosi vaihtuu metallinhohtoisissa sneakereissä: metallin hohtoa -mallistossamme on mistä valita – Niken uutuudet, adidaksen päivitetyt klassikot ja Filan supersuositut retrokengät ovat vain esimerkkejä.

Alta löydät kolme suosikkipariamme, joilla tepastelet tyylillä uuteen vuoteen:

1. Adidas originals Falcon säväyttää yksityiskohdilla

Jos kokonaan hopeiset kengät eivät houkuttele, mutta metallinhohtoiset yksityiskohdat kiehtovat, Falcon on kuin sinulle tehty adidas lenkkari. Nämä mustaa ja hopeaa yhdistelevät sneakerit sopivat myös arkikäyttöön, metallisävyiset yksityiskohdat eivät ole liian silmiinpistävät.
Miellyttääkö malli, mutta valitsisit värin toisin? Ei hätää, adidas Falcon on saatavana useammassa värissä.

metallinhohtoiset kengät must hopea adidas falcon

2. Nike Air VaporMax – mätsäävät metallinhohtoiset kengät koko perheelle

Nike Air VaporMax -mallistot tarjoavat valinnanvaraa: miehille ja naisille löytyy kenkiä, jotka sopivat niin maltillsta kimallusta kaipaaville kuin räväkkää loistoa etsivillekin. Erityisesti uusin tulokas, Nike Air VaporMax 2019 käyttää eri metallisävyjen kiehtovaa kimmellystä rohkeasti.

Nike Air VaporMaxista on olemassa myös juniorien malli, jossa metallinhohto on päätynyt Swoosh-logoon tai päälliseen.

metallinhohtoiset kengät Nike Air Vapour Max 2019 miehille ja naisille

3. Samaan sävyyn säihkyen Fila Disruptoreilla

Ysärifiilistä huokuvat paksupohjaiset Fila Disruptor ja Disruptor II mallit tytöille ja naisille ovat saatavan monessa eri värissä ja materiaalissa. Metallinhohtoa hakevalle löytyy useita vaihtoehtoja kuten kullan kimallusta valkoisella pohjalla ja kokonaan hopeanhohtoinen malli.
Kuten sanottu vaihtoehdot ovat monet: täältä pääset tarkastelemaan koko Fila Disruptor -tarjontaamme.

fila disruptor metallisävyt naisille ja tytöille

Metallisävyt pitävät pintansa myös vuonna 2019

Jos metallinhohtoiset kengät eivät ehtineet kaappiisi uudeksi vuodeksi, älä huoli: metallisävyt pysyvät katumuodissa myös vuonna 2019. Pääset katsomaan Metallin hohtoa -mallistomme kaikessa loistossaan täältä.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus