jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 5.12.2022

Talvisaappaat ja nilkkurit: kauden trendimallit

Tulevan viikon sääennuste kertoo sen: talvi on tullut jäädäkseen. 🌨️ On aika vaihtaa tennarit lämpimämpään vaihtoehtoon ja hankkia talvisaappaat, jos et ole vielä tehnyt sitä!

 

Trendikkäissä saappaissa yhdistyvät käytännöllisyys ja tyyli. Kuka sanoi ettet voi näyttää hyvältä myös talvella?

 

JD esittelee alla tämän talven saapasmallistoaan, jossa nähdään esimerkiksi maastotyyliä ja topattua kangasta. Mikä malleista löytyy sinun kenkävalikoimastasi?

Volyymiä pohjaan

Platform-trendi jatkuu tänä vuonna myös talveen.  Mitä tulee talvikenkiin, UGG on yksi kauden ykkösbrändeistä. Neumel Platform Chelsea -kengässä yhdistyvät klassisen UGG-bootsin pörröinen sisus ja mokkapinta, ikonisen Chelsea-nilkkurimallin muoto sekä paksu pohja.

 

UGG nilkkurit

 

Topatut saappaat

Mätsää toppatakki ja kengät – topatut saappaat ovat täällä! Talven trendimalli säilyttää lämmön mukavuudesta tinkimättä.

Tommy Hilfigerin ja The North Facen malleissa on kiristettävät nauhat varsissa, jotta sinun ei tarvitse huolehtia siitäkään, ettei kenkiin mene lunta. ❄️

 

The North Facen saappaat

The North Facen kuuluisa Nuptse-mallisto sisältää takkien lisäksi bootseja.

 

Fur, fur, fur!

Tänä talvena ei tarvitse palella! Villaiset yksityiskohdat tuovat kenkään persoonallisuutta ja pitävät jalat lämpiminä. Dr. Martensin nilkkurit on vuorattu trendikkäästi sherpakankaalla.

 

Dr. Martensin talvisaappaat

 

Käytännöllisyys kunniaan

Maastotyylisiä saappaita näkyy katukuvassa enemmän ja enemmän, eikä turhaan. Käytännöllisyys on nyt in!

 

Jos etsit käytännöllisiä talvikenkiä, Timberland on go-to-merkkisi. Timberland 6 Inch -bootsit ovat tuotemerkinlegendaarisin malli, jonka suosio jatkuu vielä vuosikymmenienkin jälkeen. 💯

Viimeistele yksinkertainen tyyli Timberlandin klassikkobootseilla.

Villi kortti: tikatut nilkkurit

Haluatko talvikenkätyyliisi jotain erilaista? Kokeile tikattua kuosia!

Clarksin tikatut nilkkurit viimeistelvät talviasun klassisesti.

Jos etsit vielä niitä täydellisiä saappaita tai nilkkureita täksi talveksi, tutustu JD:n talvikenkäkokoelmiin miehille sekä naisille! Miten yhdistää talvisaappaat? Tsekkaa täältä myös kauden oloasut ja loihdi talven rennoin look!

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus