jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Lifestyle | 7.12.2022

JD x Max Blomfelt: vaikuttajan lahjavinkit

Joulu on pian ovella, on siis lahjojen hankinnan aika. Perheen ja ystävien lisäksi jouluna on lupa hemmottella lahjoilla myös itseään.

 

Instagramista, YouTubesta ja TikTokista tunnettu vaikuttaja Max Blomfelt (@maxblomfelt) lupautui auttamaan lukijoitamme lahjojen hankinnassa jakamalla oman lahjalistansa JD:n blogissa. Jatka lukemista ja inspiroidu! 🎁

Mitä löytyy vaikuttajan toivelistalta?

Maxin lahjatoivelistalle päätyi kolme katuvalmista asua. Ensimmäinen niistä on asu, jolla on mätsäävä nimi: Niken Air Max -sarjan musta vetoketjullinen hupparista ja verryttelyhousuista koostuva asu, joka saa kontrastia punaisista yksityiskohdista sekä punavalkoiset Air Max 90 -sneakerit.

 

Verryttelyasussa Max rakastaa asussa sen mukavuutta.

 

– Etenkin näiden housujen materiaali on mieleeni. Housut ovat tosi miellyttävän venyvät jalassa, eivätkä hierrä mistään! Tämä huppari on myös todella istuva. Tämä setti toimii mielestäni tosi hyvin ihan jokapäiväiseen käyttöön, MUTTA esimerkiksi myös urheiluun ja verryttelyyn.
Punavalkoinen kenkävalinta puolestaan tuo muuten mustaan asuun pirteyttä ja kontrastia.

 

– Ihan älyttömät kengät 😍, Max kommentoi.

Maxin toinen asuvalinta, adidas Originalsin harmaa hupparista ja rennoista housuista collegeasu, sopii lahjaksi etenkin kylmemmässä ilmastossa asuvalle, joka kaipaa lämpöä ja mukavuutta talven keskelle.

 

– Jos lahjansaaja asuu vähänkään jossain, missä on viileä ja kylmä, niin please usko mua, tämä on setti, jolla häntä haluat ilahduttaa! 😍 Nämä huppari ja housut ovat sisältä todella pehmeää fleecekangasta, nämä ovat ihanan paksut, ja joka kerta kun olen vetänyt tämän setin päälle, tuntuu että olen turvassa 😄.

 

Asu on mukavan lisäksi myös käytännöllinen.

 

– Tämä menee myös siistimmästä collegeasusta, jos esimerkiksi asioille lähtiessä ei vain jaksa vetää farkkuja jalkaan, vaan haluat pukea päälle jotain mukavaa, mutta samalla tyylikästä, Max lisää.

 

Lisävinkkinä Max neuvoo, että huppari on hyvä piilottaa samassa taloudessa asuvalta puolisolta.

 

– Ainakin meillä huppari on jo pari kertaan lähtenyt omille teilleen juuri tämän mukavuuden takia, hän nauraa.

 

Kengiksi asuun päätyivät adidas Originals ZX 750 -sneakerit sinisessä värisävyssä.

Kolmannen asun Max on valinnut puhtaasti trendikkyyden ja ulkonäön vuoksi: The North Facen valkoinen huppari ja collegehousut mustilla yksityiskohdilla.

 

– Olen ite todella iso The North Face -fani. Merkin tuotteet ovat todella laadukkaita ja nyt ihan vinkkinä, The North Face on ehdottomasti tällä hetkellä nuorten halutuin vaatebrändi! 😉 Max ylistää suosikkituotermerkkiään.

 

Kengiksi Max valitsi Vans 66/99/19 Rowley Classic -tennarit, joita kuuluvat JD Exclusive -mallistoon. Tätä aarretta et löydä muualta kuin meiltä!

Jos inspiroiduit asuista, käy kurkkaamassa JD:n mallistoa kokonaisuudessaan täällä. Max ja me täällä JD:lle toivotamme lukijoillemme mukavuudentäyteistä joulunodotusta sekä onnellista uutta vuotta! 🎅🏻

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus