jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 16.11.2022

Talven rennoimmat oloasut

It’s time to get cosy! Mukavien oloasujen aika on taas täällä. ✨

Ulkona paukkuu pakkanen ja kupissa höyryää kuuma kaakao. Talvi on taas täällä ja on aika pukeutua jälleen mukavimpiin vaatteisiin. Poimimme JD:n valikoimasta tämän sesongin mukavimmat oloasut miehille ja naisille. Oloasu on myös loistava vaihtoehto joululahjaksi. 🎁 Jatka siis lukemista ja poimi ideat alta!

Oloasut miehille: punainen adidas Originals -oloasu
punainen Hoodrich-asu

Trendikäs punainen oloasu

Punainen on nyt in! Piristä oloasuasi kirkkaan punaisella ylä- tai alaosalla tai pukeudu punaiseen päästä varpaisiin. Punainen asu toimii piristysruiskeena etenkin sateisina päivinä!

 

Trendikkään punainen asukokonaisuus syntyy adidas Originalsin hupparilla ja collegehousuilla. Hoodrichin hupparissa ja collegehousuissa on käytännölliset piilotaskut sisäreidessä ja hihassa.

Suositut oloasut: Juicy Couturen velourasu
Sonnetin fleecehuppari

Ultimaattista pehmeyttä

Pehmeät ja pörröiset materiaalit, kuten velour ja fleece takaavat äärimmäisen mukavuuden – ja sitähän me oloasulta toivomme!

 

Sonnetin vaaleanruskea fleecepaita lämmittää viileämmilläkin keleillä. Juicy Couturen ysäriltä tuttu hupparista ja housuista koostuva velourasu on taas trendikäs valinta.

The North Facen maastokuvioitu oloasu
Oloasut naisille: McKenzien beige asu

Maastoudu

Jos haluat sulautua ympäristöön ja pukeutua maanläheisiin sävyihin, valitse joko maastokuvioitu tai maanläheisillä väreillä varustettu asu.

 

The North Facen maastokuvioiduissa housuissa ja collegepaidassa sulaudut luontoon, mutta käännät katseet kaupungilla. McKenzien collegehousuissa ja hupparissa on hillitty beige sävy.

Mukavimmat oloasut: Nike Tech Fleece -asu
Vihreä Nike Tech Fleece -oloasu

Nike Tech Fleece

Niken Tech Fleece -mallisto on supersuosittu, eikä syyttä! Tech Fleece -materiaali on kevyttä ja lämmittävää, ja sisäpuoli on harjattu mukavan pehmeäksi. Myös käytännöllisyys on taattu useiden taskujen ja materiaalin hengittävyyden ansiosta.

 

Miesten Tech Fleece –huppari ja –collegehousut yhdistelevät kahta eri vihreän sävyä. Naisten musta Tech Fleece –huppari ja –collegehousut ovat ajaton valinta.

Talven oloasut: Hoodrich harmaa asu
Emporio Armani EA7:n asu

Anna logojen näkyä oloasussa

Pukeudu rohkeasti isoilla logoilla varustettuihin vaatteisiin. Näyttävillä logoilla kruunatut vaatteet ovat jälleen in – ja isoilla logoilla viimeisteltyihin vaatteisiin pukeutuessasi myös kaikki ympärilläsi tietävät mikä on lempibrändisi! 😎

 

Hoodrichin harmaa verryttelyasu on viimeistelty suurilla Hoodrich-teksteillä. Käsivarsien ja lahkeiden brändäykset kruunaavat Emporio Armani EA7:n collegehousut ja hupparin.

Pink Soda Sportin huppari ja housut
adidas verryttelyhousut

Ota löysin lahkein

Unohda tiukat, ihonmyötäiset housut ja vaihda ne leveälahkeisiin. Leveälahkeiset housut ovat sekä trendikkäät että mukavat päällä – ja näyttävät tajuttoman hyvältä!

 

adidaksen miesten mustat verryttelyhousut on valmistettu hengittävästä materiaalista. Pink Soda Sportin hupparilla ja collegehousuilla luot rennon kotilookin. Housujen lahkeet on viimeistelty halkioilla.

 

Etsitkö vielä oloasua loppuvuoteen? Shoppaile vapaa-ajan asut itselle ja lahjaksi täältä.

 

Oletko joululahjaideoita vailla? 🎅 Tsekkaa meidän suosikkilahjat miehille, naisille ja lapsille.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus