jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 15.11.2022

Paras joululahja miehelle JD:ltä

Joulu lähestyy, joten on aika suunnata lahjaostoksille! Mutta mikä olisi paras joululahja miehelle? Olipa mies sitten veljesi, isäsi, rakkaasi, kaverisi tai joku muu, meiltä saat apua lahjan valintaan.

Haluamme auttaa sinua löytämään sopivan lahjan, olipa miehesi millainen tahansa. Tsekkaa alta JD:n joululahjaideat mukavuudenhaluisille, urheileville, ulkoileville ja sneakereitä fanittaville miehille. 👇

Nike Tech Fleece -oloasu miehelle
Miehelle lahjaksi Hoodrich-verryttelyasu

Paras joululahja miehelle, joka ei tingi mukavuudesta

Mukavuus on monen miehen pukeutumisen kulmakivi ja varsinkin vapaa-ajan asuissa pätee sääntö: mitä rennompi, sen parempi. 😴 Valitse mukavuudenhaluisen lahjapakettiin pehmeitä materiaaleja, löysiä malleja ja rentoja leikkauksia.

 

Mukavuudenhaluinen mies ilahtuu taatusti esimerkiksi rennosta hupparista tai collegehousuista. Voit kääriä lahjapakettiin myös näistä molemmista koostuvan mukavan ja rennon collegeasun, jossa kelpaa viettää esimerkiksi yhteisiä koti-iltoja.

paras joululahja miehelle, joka treenaa: Under Armour treenikassi
adidas treenivaatteet

Joululahja sporttiselle miehelle

Kiinnostuksen kohteet antavat usein apua lahjan valinnassa. Urheilua harrastavalle miehelle ei ole vaikeaa löytää lahjaa, varsinkaan JD:n valikoimasta.

 

Sporttista miestä voit ilahduttaa esimerkiksi uusilla juoksu- tai treenikengillä, urheilukassilla tai t-paidasta ja shortseista koostuvalla treenivaatesetillä. Käytännölliset ja tarpeelliset tuotteet tulevat urheilevalle miehelle tarpeeseen, eivätkä jää nurkkaan pölyyntymään. 💪

 

Jos poikaystäväsi tai veljesi on suuri jalkapallo- tai NBA-fani, yllätä hänet hänen suosikkijoukkueensa pelipaidalla. JD:n valikoimasta löydät useimpien suosikkijoukkueiden pelipaidat, joissa kelpaa kannustaa omaa lempijoukkuetta niin kisakatsomoissa kuin kotisohvallakin.

The North Face Nuptse -takki
Paras joululahja miehelle: Timberlandin saappaat

Parhaat joululahjat ulkoilevalle miehelle

Aktiivisesti ulkoilua harrastava mies arvostaa laatua ja käytännöllisyyttä. JD:ltä löydät ulkoiluun sopivia vaatteita ja kenkiä useilta tuotemerkeiltä – tutustu esimerkiksi The North Facen, Berghausin, Columbian ja Timberlandin mallistoihin.

 

Yllätä luonnon helmassa viihtyvä mies vaikka uudella säänpitävällä takilla tai lämpimällä fleecepaidalla. Myös laadukkaat talvi- tai vaelluskengät ovat täydellinen lahja, jos läheisesi rakastaa luonnossa liikkumista ja vaeltamista. Jos etsit pukinkonttiin jotain pienempää, myös lämmin pipo tai hanskat ilahduttavat ulkoilijaa.

Paras joululahja miehelle, joka on sneakerhead: kenkien puhdistussetti
Nike Air Force 1

Joululahjat sneakerheadille

Onko veljesi tai poikaystäväsi intohimoinen sneakerhead, jonka kaapit pursuavat tennareita? JD:ltä löydät lahjan jos toisenkin, jotka sopivat sneakerfaneille.

 

Aidon sneakerheadin kaapissa ei voi olla koskaan liikaa sneakereitä. Yllätä siis ystäväsi hänen suosikkimallillaan kauden trendisävyssä! Jos etsit pienempään budjettiin sopivaa lahjaa, kääri pakettiin esimerkiksi kenkien puhdistussetti tai muita kenkienhoitotuotteita, joiden avulla ystäväsi pitää rakkaasta kenkäkokoelmastaan vieläkin parempaa huolta, tai tyylikkäät sukat. Sneakereiden pariksi sopivat esimerkiksi logosukat, joita löydät JD:ltä useissa eri väreissä ja malleissa.

Shoppaile parhaat joululahjat miehille tai katso lisää joululahjaideoita täältä. 🎁

 

Jos mietit, mitä hankkisit lahjaksi tyttöystävälle, siskolle tai äitille, tsekkaa JD:n lahjavinkit naisille täältä. ✨

 

Kurkkaa myös lahjaideat lapsille täältä. 🎁

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus