jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Lifestyle | 21.11.2022

Joululahja lapselle – JD:n 6 vinkkiä

Pehmeä vai kova paketti? Joulukuu on melkein täällä, mikä tarkoittaa vähintään yhtä asiaa – nyt on aika aloittaa joululahjojenhankinta, ellet ole sitä vielä tehnyt! Mitä antaa lahjaksi pikkusiskolle, jälkikasvulle tai kummipojalle?

 

 

JD listaa lahjavinkit perheen pienimmille alla, jatka siis lukemista ja löydä täydellinen joululahja lapselle.

Oloasu

Joulunpyhät voi viettää mukavassa asussa, koostuipa se sitten collegehousuista ja hupparista tai leggingseistä ja T-paidasta. Selvitä ennen hankintaa vain lahjansaajan suosikkiväri, ja tyylin ja mukavuuden yhdistävä pehmeä paketti on valmiina kuusen alle yllättämään avaajansa!

Sneakerit

Paketista kuoriutuvat tuliterät sneakerit ilahduttavat takuulla pientäkin lahjansaajaa. Laajasta valikoimastamme löydät monia klassikkomalleja, kuten Nike Air Force 1, Vans Old Skool, Converse All Star ja adidas Originals Superstar – nämä eivät ole vain aikuisten etuoikeus! Uusissa sneakereissä jälkikasvusi voi aloittaa uuden vuoden tyylissä kevyin askelein.

Urheiluvarusteet

Harrastaako lahjasi saaja urheilua? Lahjan hankkiminen ei voisi olla helpompaa. JD:n valikoimasta löydät urheiluvarusteita lajiin kuin lajiin – harrastipa hän sitten uintia, jalkapalloa, nyrkkeilyä tai jääkiekkoa. ⚽🏓

 

Talvisaappaat

Viihtyykö lahjansaaja paljon ulkona? Kääri pakettiin talvisaappaat. Pieniin jalkoihin tarkoitetut saappaat eivät ole ainoastaan käytännölliset, ne myös saavat vastaanottajan takuulla ilahtumaan ja kruunaavat hänen talvityylinsä söpösti. Tsekkaa Timberlandin nilkkuri- ja saapasmallisto, jos haluat lisäinspiraatiota tähän lahjaan.

Pipo ja hanskat

Kuka ei ilahtuisi pehmeästä paketista? Klassinen piposta ja hanskoista koostuva setti on lahjavalinta, joka sopii niin pienille kuin suuremmillekin lapsille. ⛄❄️

Reppu

Käytännöllisen lahjan ei tarvitse olla tylsä! Reppu on lahja, jolle varmasti tulee käyttöä koulutiellä tai harrastusten parissa. Haluatko tehdä lahjasta vieläkin erityisemmän? Painata lahjansaajan nimi repun kylkeen!

Toivottavasti löysit lahjainspiraatiota vinkeistämme. Kenkiä, huppareita, jalkapallovarusteita, potkupukuja – tutustu JD:n lasten joululahjamallistoon kokonaisuudessaan täällä ja löydä paketit niin pienille kuin isommillekin lapsille!

 

Etsitkö lahjaa veljellesi, isällesi, poikaystävällesi tai miespuoliselle kaverillesi? Tsekkaa lahjavinkit miehille täältä. 🎁

 

Naisten parhaat lahjavinkit voit kurkata puolestaan täältä. 🎁

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus