jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Sneakerit | 29.1.2021

Sneakertrendit 2021 – pinnalla tänä vuonna

Millaiset ovat vuoden 2021 trendikkäimmät sneakerit? 👟 Tänä vuonna näemme kaduilla ainakin nostalgisia tyylejä, katseet kääntäviä värejä ja uudenlaisia pintamateriaaleja, klassikoita unohtamatta! Otimme JD:llä selvää, mitkä ovat vuoden 2021 sneakertrendit. 😏 Jatka lukemista!

Nostalgiset korkeavartiset sneakerit

No nyt on tyylikästä! 👌 Nostalgiset korkeavartiset sneakerit voi yhdistää asuun kuin asuun ja sopivat käytettäväksi ympäri vuoden. Kundit voivat pukea korkeavartiset sneakerit farkkujen pariksi, kun taas mimmit trendikkäästi mekon tai hameen kanssa. Tänä vuonna trendikkäin valinta ovat valkoiset korkeavartiset sneakerit. Tsekkaa ainakin Nike Blazer, Vans Sk8-Hi sekä Conversen pitkävartiset mallit.

 

Kengänpäällisten uudet materiaalit

Teksturoidut pinnat, tekniset materiaalit ja heijastavat yksityiskohdat ovat löytäneet tiensä myös sneakereihin. Sneaker-fania ilahduttava trendi ovat tutuista kenkämalleista löytyvät GORE-TEX-versiot, joita voi käyttää ympäri vuoden. Säänpitäviä versioita löytyy esimerkiksi Nike Air Force 1- ja Vans Old Skool -malleista sekä Converselta. Kengänpäällisiin lisätyt heijastavat yksityiskohdat puolestaan takaavat, että sneakerit näkyvät pimeässä.

Myös erilaiset teksturoidut päälliset ovat ajankohtaisia tänä vuonna. Sametti, vakosametti, tekoturkis, fleece – you name it! Pehmoisia ja muhkeita päällisiä löytyy esimerkiksi alkuvuonna dropanneen Vans x Anderson Paak -malliston sneakereistä sekä Conversen tennareista.

 

Retrosneakerit edelleen in

Retrosneakerit olivat pinnalla jo viime vuonna, eikä niiden suosiolle näy vieläkään loppua. Retrosneakereillä lisäät asuusi nostalgisia viboja suoraan menneiltä vuosikymmeniltä. Voit valita joko sporttisemman, kapealinjaisen retromallin kuten Reebok Classic Leather tai PUMA Suede, tai iskälenkkareina tunnetun, “ruman” ja vähän tukevamman kenkämallin, kuten New Balance 878. Tsekkaa myös muut New Balancen kenkämallit!

 

Käännä katseet monivärisillä colour block -sneakereillä

Colour block -sneakereiden päällisissä on yhdistetty useampia eri värisävyjä. Monivärisiä sneakereitä on saatavilla moneen makuun sopivissa värivaihtoehdoissa. Jos haluat hillitymmän vaihtoehdon, valitse mustavalkoiset sneakerit. Kirkkaita värejä tai pastellisävyjä yhdistävät sneakerit toimivat asun statement-osana ja kääntävät taatusti katseet puoleensa. Colour block -trendiin sopivia monivärisiä sneakereitä löydät muun muassa Nike Air Max 90-, PUMA RS-, Nike Air Force 1- ja PUMA Future Rider -mallien joukosta.

 

Chunky-sneakerit entistäkin paksummilla pohjilla

Olitpa fani tai et, mielipiteitä jakavat chunky-sneakerit ovat edelleen in. 😄 Tänä vuonna tukevissa chunky-sneakereissä nähdään entistäkin paksumpia platform-henkisiä pohjia. Jos sydämesi sykkii edelleen chunky-sneakereille, on valintasi esimerkiksi FILA Trigate, FILA Electrove, FILA Disruptor tai adidas Originals Ozweego.

 

Mukavat ja trendikkäät sporttiset sneakerit

Samoissa kengissä trendikkäänä kaupungille ja treenaamaan? Mikä ettei! 😎 Verkkokankaiset, teknisillä ominaisuuksilla varustetut sporttiset sneakerit ovat mukava, mutta tänä vuonna myös trendikäs valinta – ja mikä parasta, nämä kengät jalassa askel on kevyt koko päivän. Tsekkaa esimerkiksi ASICSin mallit, adidas Falcon ja Nike Air VaporMax 2020 Flyknit.

 

Ajattomat, pelkistetyt klassikot

Yksinkertaiset, neutraalin sävyiset klassikkomallit ovat trendikäs valinta myös tänä vuonna. Nahkaiset tai kankaiset pelkistetyt sneakerit ovat monikäyttöiset ja sopivat yhdistettäväksi asuun kuin asuun – vapaa-aikaan, juhlaan, kouluun ja töihin! 💯 Ajattomia klassikkomalleja etsiessäsi tsekkaa esimerkiksi adidas Originals Stan Smith, Converse All Star ja Vans Old Skool. Nämä kengät pysyvät trendikkäinä vielä vuoden 2021 jälkeenkin! 🔥

 

Shoppaile uudet trendikkäät sneakerit täältä. ⚡

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus