jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 3.2.2021

Leffaillan rennot asut

Mikä olisikaan parempi tapa viettää ystävänpäivää, kuin leffailta kotona mielitiettysi tai kavereidesi kanssa? 💕 Unohda kiristävät farkut ja ahdistavat vaatteet – kotona vietettävään leffailtaan varustaudutaan tietenkin rennolla oloasulla! Tässä leffaillan asut, joissa kelpaa köllötellä oman kullan kainalossa tai kaveriporukalla sohvalla. 👇

Leffaillan asut mimmeille


Kun haluat pukeutua leffailtaan kevyemmin, valitse adidas Originalsin shortsit ja cropattu paita. Kruunaa rento asu pörröisellä neuletakilla. Ysäriviboja henkivä koti-illan asukokonaisuus on valmistettu pehmeästä bukleeneuleesta. 

Väljä huppari ja collegehousut ovat lyömätön yhdistelmä! Niken harmaa huppari ja collegehousut luovat klassisen, rennon tyylin, joka sopii kotisohvan lisäksi kaupungillekin.


Onko olemassa mukavampaa asua, kuin leggingsit yhdistettynä väljään yläosaan? Calvin Kleinin reilun kokoinen huppari lämmittää mukavasti sohvalla loikoillessa.

Vaihda pyjama päästä varpaisiin yhteensopivaan collegeasuun. Niken väljä collegepaita ja -housut on viimeistelty logoprintillä.

Kundien leffaillan lookit


Mukavaa ja tyylikästä! Treffikelpoinen, siisti ja rento yhdistelmä syntyy collegepaidan ja -housujen avulla. Niken monivärisellä paidalla ja housuilla mätsäät tyylisi päästä varpaisiin.

Onko kotonasi niin lämmintä, että hupparit ja collegehousut eivät tule kuulonkaan? Valitse siinä tapauksessa shortsit ja t-paita. Esimerkiksi tämä adidas Originalsin collegeshortseista ja t-paidasta koostuva asukokonaisuus on loistovalinta leffailtaan.


Harmaa on uusi musta! Vaaleanharmaa asu on raikas ja klassinen valinta. Rento kotioloihin soveltuva kombo syntyy Niken collegehousuilla ja t-paidalla. 

Hupparia ja collegehousuja rennompaa yhdistelmää ei ole olemassakaan. Valitsemalla värikkään hupparin valkoisen, harmaan tai mustan sijaan, lisäät vaivatta hieman väriä treffi-illan lookiin. Valitse esimerkiksi tämä adidas Originalsin punainen huppari, joka mätsää hyvin mustiin housuihin.

 

Leffaillan asut shoppailet täältä. ✨

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus