jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 14.9.2022

Parhaat syystakit vuonna 2022

On aika sanoa hyvästit kesälle ja suunnata katseet kohti syksyä. 🍂

Ilmojen viilentyessä takista tulee jälleen olennainen osa asua kuin asua. Otimme katsauksen tämän kauden takkivalikoimaan – tsekkaa alta vuoden 2022 parhaat syystakit naisille ja miehille! 💯

FILAn varsity-takki miehille
PUMAn bomber-takki syksyyn

Trendikkäät bomber- ja varsity-takit

Yksivärinen bomber- tai supertrendikäs varsity-takki viimeistelevät katu-uskottavan lookin tyylillä. Kevyttä takkia voi pitää hyvin myös sisätiloissa, ja viileinä päivinä asuun saa lisää lämpöä pukemalla alle collegepaidan tai hupparin.

 

Ratsasta trendien aallonharjalla FILAn sinivalkoisessa varsity-takissa. PUMAn kermanvalkoinen bombertakki tuo raikkautta syysasuun.

Gym Kingin pitkä toppaliivi
Emporio Armani EA7:n toppaliivi miehille 

Monikäyttöinen toppaliivi

Toppaliivi lämmittää keskivartaloa ja sopii niin syksyyn kuin talveenkin. Pue syksyllä liivin alle neule, collegepaita tai huppari, ja talvella voit lisätä liivin talvitakin alle tai päälle tuomaan lisää lämpöä. Toppaliivejä on saatavilla monessa eri tyylissä ja pituudessa sekä hupulla että ilman. Mikä on sinun suosikkimallisi?

 

Vain JD:ltä saatavassa Emporio Armani EA7:n toppaliivissä on huppu, joka pitää myös pään lämpimänä. Gym Kingin pitkän toppaliivin istuvuutta voi säätää takapuolen kiristysnyörillä.

syystakit miehille, Hoodrichin anorakki
Niken tuulitakki naisille 

Kevyt tuulitakki

Ysärilläkin suositut tuulitakit ovat taas in! Käytännöllinen tuulitakki sopii etenkin alkusyksyn lämpöisempiin keleihin sekä aktiivisiin päiviin. Pieneen tilaan menevän tuulitakin saa tarvittaessa taiteltua pieneen tilaan esimerkiksi repun sisälle.

 

Hoodrichin anorakki-mallisessa tuulitakissa on käytännöllinen tasku etupuolella. Niken vettä hylkivä ja auringolta suojaava takki sopii sekä urheiluun että vapaa-aikaan.

syystakit 2022: Berghausin hybrid-takki
McKenzien hybrid-takki miehille syksyyn 

Kuin toppaliivi ja takki samassa – hybrid-takki

Hybrid-takki on loistava valinta syksyyn. Ohuiden hihojen ja topatun keskivartalon ansiosta se on lämmittävämpi kuin esimerkiksi tuulitakki, mutta kuitenkin kevyempi kuin toppatakki.

 

McKenzien takissa on kevyesti topatut etu- ja takaosat sekä huppu. Pieni sadekaan ei haittaa Berghausin takissa, sillä se hylkii vettä.

Miesten syystakit, Niken toppatakki
Syystakit naisille, adidas Originalsin toppatakki 

Lämmittävä mutta kevyt toppatakki

Viileimpinä syyspäivinä voi olla tarpeen kaivaa toppatakki esiin. Syksyyn sopii kevyemmin topattu malli, joka tuo asuun lisälämpöä olematta liian kuuma.

 

Niken toppatakissa on vettä hylkivä pinta, kevyt toppaus ja fleecevuori. Synteettisellä toppauksella varustettu adidaksen kevyt toppatakki lämmittää syyskeleissä.

 

 

Miesten Nuptse-untuvatakki
Syystakit naisille, The North Face Nuptse 

The North Facen ikoninen untuvatakki

Pysy lämpimänä talvisäällä The North Facen ikonisessa ja ajattomassa Nuptse-untuvatakissa. Klassikkotakki pitää olon kuivana syksyn sateissa ja lämmittää talvipakkasissa. Luo retrohenkinen look yhdistämällä takkiin ikoniset sneakerit ja trendikkäät cargohousut – tämä asukokonaisuus saa taatusti ihailevia katseita osakseen.

 

Miesten TNF Nuptse -untuvatakilla luot ikonisen retrolookin, joka ei mene koskaan pois muodista. Naisten cropattu untuvatakki pitää sinut lämpimänä tyylistä tinkimättä.

Kaipaatko lisää inspiraatiota syyspukeutumiseen? 😏 Lue syksyn trendeistä täältä.

 

Oman syystakin pääset shoppaamaan täältä.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus