jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 8.9.2022

Syksyn 2022 trendit: värejä ja flanellia

Syksy on tullut ja on aika jättää kesähelteet taakse. Myös katukuva päivittyy kesästä syksyisempään kun cropattut topit ja T-paidat vaihtuvat pitkähihaisiin, kevyet materiaalit fleeceen ja toppauksiin. Syksyn 2022 trendit koostuvat muassa maanläheisistä väreistä, kuten vihreästä, ruskeasta ja keltaisesta sekä käytännöllisen tyylikkäistä materiaaleista, kuten flanellista ja toppakankaasta. Lue alta JD:n katsaus syksyn trendeihin.

Flanelli on in

Yksi syksyn suosikkimateriaaleista on klassinen flanelli. Rakastatko sinäkin ruutukuosia yhtä paljon kuin me? Brave Soul on go-to-merkkisi – tsekkaa flanellimallisto täällä!

Luo maanläheinen look flanellipaidalla.

Vahvojen värien juhlaa

Kesäiset sävyt vaihtuvat syksyisempiin syysmuodin mukana – vahvat värit, kuten näyttävä keltainen, metsänvihreä ja täyteläinen ruskea ovat in tänä syksynä. Yhdistele värejä toisiinsa colour blocking -tyylin mukaisesti tai pukeudu suosikkisävyysi päästä varpaisiin. Jos vahvat värit ovat juttusi, kurkista Supply & Demandin naisten vaatemallistoon täällä.

Täyteläisen ruskea Niken huppari sopii syksyyn.

Bomber-takit

Bomber-takit valtaavat katukuvan tänä vuonna. Takkimallia nähdään miesten sekä naisten mallistoissa. Bomber-kaulus antaa viimeistelen silauksen yksinkertaisen tyylikkäälle asulle, kuten T-paidalle ja farkuille, mutta sopii myös sporttisempaan kokonaisuuteen. 

Brave Soulin musta bomber-takki on yksinkertaisen tyylikäs.

Syksyn suosikki: toppakangas 

Yksi syksyn suosituimmista materiaaleista on toppakangas. On siis aika kaivaa toppatakki varastosta jo nyt! Viimeistele yksinkertainen asu trendikkäällä toppaliivillä tai lisää asuusi tyylikäs kerros varmalla valinnalla: toppatakilla. 

Supply & Demandin toppaliivi viimeistelee kokomustan asun.

Sporttista tyyliä

Sporttinen asukokonaisuus ei ole vain mukava ja käytännöllinen valinta, vaan myös yltiötrendikäs sellainen. Oli suuntanasi sali tai kahvihetki kaupungissa, sporttinen tyyli on tämän syksyn valinta. 

Niken korkeakauluksinen collegepaita sopii treeniin ja arkeen.

Maanläheisyys ja futurismi kohtaavat kenkämuodissa

Tummempia ja maanläheisiä sävyjä – mustaa, ruskea, beigeä, harmaata. Platform-pohja, futuristinen look. Retro vaikuttaa edelleen, ja joissain malleissa nähdään myös futuristisia vivahteita. Näyttävä paksu pohja on must tänä syksynä – se ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan pitää jalat kätevästi kuivina syyssateen yllättäessä. Tsekkaan JD:n uutuuskenkämallistot miehille sekä naisille!

Me JD:llä toivotamme pimenevät illat tervetulleiksi syysmuodin mukana! Inspiroiduitko päivittämään tyylisi syyskuntoon? Kurkista JD:n kausimallistoon täällä!

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus