jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 9.3.2021

Uutta JD:llä: No Rights Reserved

Jännittäviä uutisia – JD esittelee uuden tuotemerkin! Kuulit oikein, No Rights Reserved on juuri saapunut osaksi kokoelmaamme!

Etkö tunne vielä brändiä? Rentoja vapaa-ajan kuoseja miehille ja naisille ikonisten elokuvien, artistien sekä muiden tähtien designeilla varustettuna. Älä missaa tätä! 

No Rights Reserved Tupac -T-paita

Ikoninen look

No Right Reserved sai alkunsa viime vuonna, tarkoituksenaan luoda ikonisia vaatemallistoja esitellessään moderneissa ja retrohenkisissä designeissaan kuuluisia taitelijoita ja artisteja. No Right Reserved -ensimallisto tuo sinut suoraan 80-luvulle ja sen jälkeisille vuosikymmenille.

Edusta vuotta 1983 ja yhtä parhaista ikinä kuvatuista rikoselokuvista, The Scarface, T-paidoissa, joita koristavat elokuvan julisteet. Rentojen, arkeen ja vapaa-aikaan sopivien T-paitojen molemmissa kuvituksissa komeilee Al Pacino. Onko Sopranos enemmän sinun juttusi? No problem, mallistosta löytyy myös Sopranos-kuosi. 

No Rights Reserved The Scarface -T-paita

Yksi vaikutusvaltaisimmista räppäreistä, Tupac, pääsee myös esille malliston T-paidoissa ja huppareissa eri designeissa. Must-have! 

Shoppaa No Rights Reserved -mallistoa

Loihdi ikoninen look edustaen suosikkileffojasi ja artisejasi, tsekkaa mallisto kokonaisuudessan täällä

Yhdistä nostalgisiin korkeavartisiin tennareihin tai värikkäisiin retrosneakereihin. Lue lisää kevään sneaker-trendeistä täältä!

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus