jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 25.3.2021

adidas Originals Stan Smith, Forever

adidas Originals vakuuttaa jälleen, tällä kertaa tyylikkään ekologisesti. Mitä on odotettavissa?

Kenkämalli adidas Originals Stan Smith näki päivänvalon vuonna 1963. Vuosien varrella kengästä on kasvanut kaikkien rakastama klassikko. Yli 50 vuotta syntymänsä jälkeen malli kohottaa rimaa entisestään ja tekee paluun liittyen adidaksen ekologisten kenkämallien joukkoon päämääränään eliminoida muovijäte. Tämän viileämpää Stan Smith -versiota et tule löytämään. Tsekkaa uutuusmallisto!

Tyyliä ja kestävää kehitystä

Stan Smith määritteli tenniskenkätyylin kokonaan uudelleen saapuessaan markkinoille yli 50 vuotta sitten – malli oli ensimmäinen tenniskentille tarkoitettu nahkakenkä. Kenkä tunnettiin ensin nimellä ‘Haillet’, mutta vaihtoi nimensä, kun tennismestari Stan Smithistä tuli mallin mainoskasvo. 

Hitti 60-luvulla, entä vuonna 2021? adidas haluaa toistaa historiaa ja nostaa Stan Smithin jälleen parrasvaloihin. Kenkämalli säilyttää alkuperäiset linjansa, mutta saa päivityksen legendaariseen siluettiinsa. Kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti valmistetussa kengässä on Primegreen-päällinen, joka on valmistettu vähintään 50 prosenttisesti kierrätetyistä materiaaleista. Sama vanha tyyli, uusi ekoystävällisempi valinta! 

Primegreen ei ole suinkaan uusi tuttavuus adidakselle. Tuotemerkki on hyödyntänyt kierrätettyä materiaalia monissa muissakin tuotteissaan aina sneakereista T-paitoihin osana End Plastic Waste -projektiaan. Tämä on kuitenkin ensimmäinen kerta, kun Stan Smith saa ympäristöystävällisemmän ulkomuodon näyttäen esimerkkiä, kuinka tyylikäs ekoystävällinen valinta voi olla.

Aidosti ajaton 

adidas Originals -ikoni saapuu kauppojen hyllyille koko perheen ko’oissa, laajassa värivalikoimassa. 

Inspiroidu uudesta tulokkaasta ja tutustu Stan Smith -mallistoon nyt!

♻️

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus