jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Sneakerit | 2.5.2022

NMD_R1 V3: Moderni versio ikonisesta mallista

adidas Originals tuo jälleen kerran jotain uutta katukuvaan uuden NMD_R1 V3 -kenkämallin muodossa.

Ikoninen NMD-malli on päivitetty ajantasalle, adidaksen tulevaisuuteen katsovan asenteen mukaisesti.

EV3R_CHANGING_VIS1ON

Tyylin suhteen adidas on aina valmis kokeilemaan rajoja, ja myös NMD_R1-malli on suunniteltu uudelleen tulevaisuus mielessä pitäen. Mallissa on säilytetty Boost-välipohja ja NMD-mallille tutut sivulaidan plugit, mutta ne on päivitetty osin läpikuultavalla synteettisellä materiaalilla, josta vähintään 50 prosenttia on kierrätettyä.

adidas NMD_R1 V3

NMD_R1 V3 tarjoaa mukavuutta tyyliä unohtamatta, ja tuo asuusi futuristisia, teknologiasta inspiroituneita viboja. Legendaarisen Boost-välipohjan säilyttäminen oli olennaista, sillä se takaa pehmeän ja responsiivisen askeleen katujen tallailuun.

NMD_R1 V3 -mallissa on mukavuuden tarjoava topattu nilkka ja tekstiilipohjallinen, sekä hyvän istuvuuden takaava perinteinen nauhoitus. Saatavilla on sekä miesten, naisten että junioreiden kokoja eri värimalleissa, Core Black- ja Crystal White -mallit mukaan lukien.

adidas NMD_R1 V3 details

Yhdistä Core Black -malli mustaan verryttelyasuun tai tummiin farkkuihin, ja katu-uskottava asukokonaisuus on valmis. Crystal White -malli toimii puolestaan parhaiten vaaleiden farkkujen ja valkoisen t-paidan kanssa.

Nappaa omat NMD_R1 V3 -sneakerisi täältä!

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus