jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Sneakerit | 20.5.2022

Uutuus: adidas Originals ZX22

Tarvitseeko sneaker-valikoimasi päivityksen? Look no further. Suosikkimerkki adidas Originals esittelee upouuden adidas Originals ZX22 -kenkämallinsa!

Kuulit oikein. BOOST-teknologia on palannut, suurempana kuin koskaan. Klassinen juoksukenkätyylistä inspiroitunut uutuus on saatavissa miesten ja lasten ko’oissa. Mitä ominaisuuksia mallilla on?

Futuristista designia

JD-tähti ja YouTube-sensaatio Tobi Brown edustaa jalassaan ZX22. Minimalistisessa kenkämallissa on särmää, ja 25 prosenttia sen päällisestä on valmistettu vähintään 50 prosenttisesti kierrätetyistä materiaaleista. Hengittävä verkkokangas ja sileä mokkanahka yhdistyvät tyylikkäässä päällisessä. Mallissa on perinteinen nyöritys, kantalenkki ja kankainen sisus, joka tuo malliin mukavuutta.
JET BOOST -teknologialla varustettu EVA-välipohjassa palauttaa energiaa jokaisella askeleella, kestävän kumipohjan tuodessa malliin pitoa.
Tyylin viimeistelevät kolme raitaa sivupinnalla ja XZ22-brändäys iltissä.

Valmiina ottamaan haltuun ZX22-tyyli? 🚀

Uutuus viedään takuu varmasti käsistä! Kenkämalli löytyy JD:n mallistosta mustavalkoisissa värisävyissä, tutustu malliin täällä ennen kuin on liian myöhäistä…

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus