jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Sneakerit | 4.10.2021

Ainutlaatuinen tilaisuus copata Nike Dunk Low Chicago

Syksy on täällä ja Dunk-kausi jatkuu, eikä sen loppua näy! Haluatko päivityksen kenkäkokoelmaasi? Nike paljasti hiljattaen, että Dunk Low -mallisto saa jatkoa NBA:n inspiroimissa värisävyissä, saatavana miehille ja nuorille. Uutuudet saapuvat 8.10.2021.

Kuten aina, Dunk loppuunmyydään hetkessä. Sen vuoksi annammekin sinulle mahdollisuuden copata pari ennen muita. Arvonnassamme voit voittaa tilaisuuden ostaa oman kenkäparisi ennen virallista lanseerauspäivää. 

Haluatko varata parin? Jatka lukemista, niin tiedät miten toimia ⬇️

Sneakerit

NBA 75 vuotta 

NBA juhlii timanttijuhlapäiväänsä tänä vuonna. Nike osoittaa kunniaa joukkueelle viimeisimmällä Dunk Low -mallillaan. 

Peter Mooren suunnittelema malli on vuoden 1985 perintöä. Matalavartinen malli on täällä taas, juhlistaen NBA:n 75-vuotista taivalta. Malli on saatavan väreissä Sail, Black ja Chile Red, jotka oat myös Chicago Bulls -tähtien nimikkosävyjä. 

Nahkainen päällinen tuo mieleen 80-luvun koripallotyylin. Colour blocking -väriasettelu tuo  malliin lisää nostalgiaa. Vaahtovälipohja varmistaa mukavuuden. Ilttiä koristaa 75-vuotispäivän juhlabrändäys, kengännauhoja timanttikuvitus ja mallin sivupintaa klassinen Swoosh-logo.

Nike Dunk
Nike Dunk

Varaa pari nyt

Ainutlaatuinen raffle-arvonta on avoinna JDX-jäsenille. Käytä siis tilaisuus voittaa kenkien osto-oikeus ennen muita! Lisätietoa raffleista täällä. Osallistujien tulee rekisteröityä arvontaan ennen 6.10.2021 klo 7:00. Käyttöehtoja sovelletaan.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus