jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Sneakerit | 4.3.2021

Ainutlaatuinen tilaisuus copata Nike Dunk High White/Orange Blaze

Nike Dunk -boomi ei osoita vielä hidastumisen merkkejä, sillä uutuussävy Dunk High -mallista on juuri vahvistettu saapuvaksi miehille, naisille ja nuorille. Sävy White/Orange Blaze näkee päivänvalon 11.3.2021. 

Kuten edeltäjänsä, tulee tämäkin värisävy olemaan suosittu. Siksi halusimmekin säästä sinut stressiltä ja antaa sinulle mahdollisuuden hankkia oma parisi ennen muita eksklusiivisessa rafflessamme!

Jatka lukemista…

Nike Dunk High

Perintö jatkuu…

Miten Dunkin tarina alkoikaan? Malli ilmestyi ensi kerran vuonna 1985. Ikoninen design on Nike-legenda Peter Mooren käsialaa. Moore on suunnitellut myös muun muassa Air Jordan 1 -mallin. 

Dunk suunniteltiin koripallokengäksi, ja mallin alkutaipaleella sitä nähtiin koripallonpelaajien jaloissa collegeissa. Vuosien varrella Dunk on kehittynyt kehittymistään ja löytänyt tiensä valtavirran suosioon. 35 vuotta myöhemmin Dunk on jälleen nousussa!

Dunk High säilyttää mallin alkuperäiset linjat ja sille tyypillisen colour blocking -väriasettelun. Mallissa on laadukas nahkapäällien ja pehmeä, mutta kevyt vaahtovälipohja, joka tuo askeleeseen responsiivisuutta. Swoosh-logo sivupinnalla viimeistelee kokonaisuuden.

Varaa nyt

Saatavilla vain JDX-jäsenille, online-rafflessa saat mahdollisuuden copata Dunk High White/Blaze Orange -sävyn ennen virallista saapumispäivää. Kuulostaako hyvältä? Lue lisää täältä. 

Osallistuthan ennen 10.03.2021 klo 12.59. Käyttöehtoja sovelletaan.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus